Povezane vesti
Tom Kruz je odbio uloge u nekoliko kultnih filmova: Jedan je njegovom kolegi doneo Oskara
Nova 25.08.2024
: Glumac Tom Kruz ostvario je uloge u brojnim uspešnim filmovima. Uprkos tome, Tom Kruz je i odbio nekolicinu uloga u ostvarenjima koja su njegovim kolegama kasnije donela dosta uspeha, kao i novca. Jedan od tih filmova jeste „Footloose“ iz 1984. godine… »
Tom Kruz na početku karijere odbio brojne uloge: Jedna njegovom kolegi donela Oskara
B92 25.08.2024
U svojoj holivudskoj karijeri, Tom Kruz se pojavio u nizu istaknutih filmova, ali je ipak odbio neke značajne uloge. Poznato je da je Kruz odbio čak pet značajnih uloga i to u filmovima: "Footloose" (1984.), "Indecent Proposal" (1993.), "A Beautiful… »
Vesti dana »

FOTO: Pala metalna konstrukcija na delu auto-puta Beograd – Novi Sad, obustavljen saobraćaj u smeru ka NS
Moj Novi Sad pre 14 minutajoš 26 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 40 minutajoš 26 povezanih

Još jedna vrsta suvog voća iz Srbije povučena iz prodaje u Grčkoj: Ponovo pronađen sumpor-dioksid
Moj Novi Sad pre 55 minutajoš 8 povezanih

Lekornu obrazložio ostavku: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
N1 Info pre 15 minutajoš 37 povezanih

Brnabić: Brza pruga do Subotice rezultat jake politike, Srbija nastavlja da se gradi
RTV pre 9 minutajoš 23 povezane