Povezane vesti
Stravična tuča na Slaviji! Muškarac pada na leđa, pa dobija žestok udarac u glavu (Uznemirujući snimak)
Mondo 25.08.2024
Snimak strašne tuče na Slaviji osvanuo je na društvenim mrežama. Na "Instagram" stranici "Moj_Beograd" večeras je objavljen snimak tuče koja se dogodila večeras na Slaviji u Beogradu. Kako stoji u opisu snimka, tuča je izbila večeras između dva muškarca… »
Jeziva tuča na Slaviji Jedan je pao, drugi ga šutirao, ovaj ostao nepomičan! (uznemirujuće)
Alo 25.08.2024
Jezivi obračun dogodio se večeras u centru Beograda, na Slaviji, prenosi Instagram stranica Moj Beograd. Kako se navodi, tuča se dogodila na Slaviji, a na snimku se vide dvojica muškaraca u prepirci. Posle kraće rasprave, jedan od njih je drugog… »
Jeziv obračun na Slaviji: Muškarac pada, sledi udarac u glavu, ostaje nepomičan! Uznemirujući snimak!
Telegraf 25.08.2024
Jezivi obračun dogodio se večeras u centru Beograda, na Slaviji, prenosi Instagram stranica Moj Beograd. Kako se navodi, tuča se dogodila na Slaviji, a na snimku se vide dvojica muškaraca u prepirci. Posle kraće rasprave, jedan od njih je drugog… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 20 povezanih

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: On se oglasio psovkom
Blic pre 12 minutajoš 58 povezanih

Hirošima obeležila 80 godina od atomskog napada: Poziv svetu na oslobađanje od nuklearnog oružja
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih