Povezane vesti
Stravična tuča na Slaviji! Muškarac pada na leđa, pa dobija žestok udarac u glavu (Uznemirujući snimak)
Mondo 25.08.2024
Snimak strašne tuče na Slaviji osvanuo je na društvenim mrežama. Na "Instagram" stranici "Moj_Beograd" večeras je objavljen snimak tuče koja se dogodila večeras na Slaviji u Beogradu. Kako stoji u opisu snimka, tuča je izbila večeras između dva… »
Jeziva tuča na Slaviji Jedan je pao, drugi ga šutirao, ovaj ostao nepomičan! (uznemirujuće)
Alo 25.08.2024
Jezivi obračun dogodio se večeras u centru Beograda, na Slaviji, prenosi Instagram stranica Moj Beograd. Kako se navodi, tuča se dogodila na Slaviji, a na snimku se vide dvojica muškaraca u prepirci. Posle kraće rasprave, jedan od njih je drugog… »
Jeziv obračun na Slaviji: Muškarac pada, sledi udarac u glavu, ostaje nepomičan! Uznemirujući snimak!
Telegraf 25.08.2024
Jezivi obračun dogodio se večeras u centru Beograda, na Slaviji, prenosi Instagram stranica Moj Beograd. Kako se navodi, tuča se dogodila na Slaviji, a na snimku se vide dvojica muškaraca u prepirci. Posle kraće rasprave, jedan od njih je drugog… »
Vesti dana »

Pravni fakultet osuđuje napad na studenta, traži hitnu reakciju MUP-a
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih

Projekat Jadar među projektima EU: Za vlast odlična vest, za aktiviste dokaz da je Evropi važna samo njihova životna sredina (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 22 povezane

Kreni-Promeni: EK podržala propali projekat Jadar koji se neće desiti u Srbiji
Beta pre 3 satajoš 49 povezanih

Partizan šampion Srbije: Crno-beli rukometaši savladali Vojvodinu u Novom Sadu i posle 13 godina osvojili titulu
Kurir pre 57 minutajoš 19 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih