Povezane vesti
„Moram u bolnicu, jedno vreme me neće biti“: Bojan Tomović u teškom stanju – „Idem da mi strujom protresu mozak“
Nova 26.08.2024
: Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da govori javno. Bojan Tomović je sad na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje. Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom… »
"Moram u bolnicu, Jedno vreme me neće biti ovde": Pevač se oglasio i otkrio tužnu istinu o zdravstvenom stanju: "Mrzim ovo…
Blic 26.08.2024
Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da javno govori. Sad je na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje. - Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu mozak i… »
"Moram u bolnicu, Jedno vreme me neće biti" Pevač se oglasio i otkrio istinu o zdravstvenom stanju: Bolest se vratila
Kurir 26.08.2024
Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da javno govori. Sad je na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje. - Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu mozak i… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Beta pre 56 minutajoš 106 povezanih

Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 6 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 93 povezane