Povezane vesti
„Moram u bolnicu, jedno vreme me neće biti“: Bojan Tomović u teškom stanju – „Idem da mi strujom protresu mozak“
Nova 26.08.2024
: Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da govori javno. Bojan Tomović je sad na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje. Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo… »
"Moram u bolnicu, Jedno vreme me neće biti ovde": Pevač se oglasio i otkrio tužnu istinu o zdravstvenom stanju: "Mrzim ovo…
Blic 26.08.2024
Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da javno govori. Sad je na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje. - Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu… »
"Moram u bolnicu, Jedno vreme me neće biti" Pevač se oglasio i otkrio istinu o zdravstvenom stanju: Bolest se vratila
Kurir 26.08.2024
Pevač Bojan Tomović se dugo bori sa bipolarnim poremećajem, a o tome se ne libi da javno govori. Sad je na društvenim mrežama naveo da mu sledi odlazak na bolničko lečenje. - Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu… »
Vesti dana »
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 24 minutajoš 18 povezanih
Brzi kineski odgovor na Trampove carine – Peking uveo takse na pojedine američke proizvode
RTS pre 1 satjoš 17 povezanih
Šolc: EU će slediti sopstvene interese u trgovinskim pregovorima sa SAD
Vesti online pre 1 satjoš 17 povezanih
U Srbiji danas na istoku i jugozapadu oblačno, u ostalim delovima zemlje sunčano
Vesti online pre 1 satjoš 12 povezanih