Povezane vesti
"Otac me je vodio da upoznam animir dame" Šok izjava sina naše folkerke i voditelja... Evo još detalja
Dnevnik 26.08.2024
Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje iznova šokira javnost svojim izjavama. Naime, nakon što je jednom prilikom ispričao kako je vodio ljubav sa devojkom tokom uključenog lajva na Instagramu, on je otkrio i da ga je otac vodio da upozna animir dame… »
"Otac me je vodio na animir dame" Šok izjava sina naše folkerke i voditelja: Sve usnimio, pa usledio šok obrt
Kurir 26.08.2024
Jovan Pejić, sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, iznova šokira javnost svojim izjavama. Naime, nakon što je jednom prilikom ispričao kako je vodio ljubav sa devojkom tokom uključenog lajva na Instagramu, on je otkrio i da ga je otac vodio da upozna… »
"Otac me je vodio na animir dame": Šok izjava sina naše folkerke i voditelja: Sve usnimio, pa usledio šok obrt
Blic 26.08.2024
Sin Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, iznova šokira javnost svojim izjavama. Naime, nakon što je jednom prilikom ispričao kako je vodio ljubav sa devojkom tokom uključenog lajva na Instagramu, on je otkrio i da ga je otac vodio da upozna animir dame… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona ispred Palate pravde: Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd, sledeća stanica Više javno tužilaštvo
Nova pre 21 minutajoš 36 povezanih
Ukrajina će u Švajcarskoj početi konsultacije sa Amerikancima o mirovnom sporazumu s Moskvom
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Morava info pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Uhapšen bivši predsednik Brazila, sledi mu izdržavanje 27-godišnje zatvorske kazne
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih