Povezane vesti
Proglašena vanredna situacija, izvršena evakuacija FOTO
B92 26.08.2024
Guverner Aljaske Majk Danlivi proglasio je vanrednu situaciju, nakon klizišta zbog čega je u gradu Ketčikan izvršena evakuacija. Ona je naveo da je klizište u nedelju oštetilo kuće i infrastrukturu u gradu. "Naredio sam državnim agencijama da… »
Evakuisan grad na aljasci: Vanredna situacija u Ketčikanu zbog klizišta (foto)
Blic 26.08.2024
Guverner Aljaske Majk Danlivi proglasio je vanrednu situaciju, nakon klizišta zbog čega je u gradu Ketčikan izvršena evakuacija. Ona je naveo da je klizište u nedelju oštetilo kuće i infrastrukturu u gradu. - Naredio sam državnim agencijama da… »
Vanredna situacija u gradu na Aljasci zbog klizišta, oštećene kuće i infrastruktura
Euronews 26.08.2024
Guverner Aljaske Majk Danlivi proglasio je vanrednu situaciju, nakon klizišta zbog čega je u gradu Ketčikan izvršena evakuacija. On je naveo da je klizište u nedelju oštetilo kuće i infrastrukturu u gradu. "Naredio sam državnim agencijama da stave… »
Vesti dana »
Aktivista Nikola Ristić nakon pet sati pušten iz policijske stanice
Radio 021 pre 35 minutajoš 50 povezanih
FOTO, VIDEO: Završena protestna šetnja duž "Bulevara krvavih ruku", zabeleženi manji incidenti
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
Nedeljnik pre 4 satijoš 22 povezane