Повезане вести

Тони Надал: Верујем у Синерову невиност

Тони Надал: Верујем у Синерову невиност

Вести онлине 26.08.2024
Бивши тренер Рафаел Надала, његов стриц Тони, снажно верује у невиност Јаника Синера. Синер и тениски челници су се нашли на жестоком удару јавности јер је скривано да је двапут био позитиван на допинг у марту, и у међувремену… »
Надал стао у одбрану Синера: „Незамисливо је да то свесно уради“

Надал стао у одбрану Синера: „Незамисливо је да то свесно уради“

Нова 26.08.2024
: Бивши тренер Рафаела Надала и његов стриц, Тони Надал, проговорио је о допинг скандалу првог тенисера света, Јаника Синера. Синер је два пута био позитиван на клостебол, али није био суспендован, због чега су многи тенисери… »
Јавио се и Надал поводом синерове допинг афере: Рафа тврди да је Италијан један од најпоштенијих на туру!

Јавио се и Надал поводом синерове допинг афере: Рафа тврди да је Италијан један од најпоштенијих на туру!

Хот спорт 26.08.2024
Надал верује у Јаникову невиност. Изненађујућа вест из света тениса открива да је најбољи тенисер света, Јаник Синер, два пута ове године био позитиван на допинг тесту током турнира у Индијан Велсу. Иако је Италијан ослобођен… »
Надал загрмео: "Познајем Синера довољно добро да могу без оклевања да кажем - он је један од најкоректнијих!"

Надал загрмео: "Познајем Синера довољно добро да могу без оклевања да кажем - он је један од најкоректнијих!"

Вечерње новости 26.08.2024
Тениски свет је потресла информација да је Јаник Синер био позитиван на допинг тесту. И то двапут. Али, након вишемесечне провере како се то десило, а за ту проверу нико жив није знао осим Синерових сарадника и оних који су… »
Надал: "Верујем у Јаникову невиност"

Надал: "Верујем у Јаникову невиност"

Б92 26.08.2024
Бивши тренер Рафаел Надала, његов стриц Тони, снажно верује у невиност Јаника Синера. Синер и тениски челници су се нашли на жестоком удару јавности јер је скривано да је двапут био позитиван на допинг у марту и у међувремену му… »
"Поверовали су нам!" Ово је после срамне конференције за штампу Јаник Синер рекао о свом допинг скандалу

"Поверовали су нам!" Ово је после срамне конференције за штампу Јаник Синер рекао о свом допинг скандалу

Тениски свет је потресла информација да је Јаник Синер био позитиван на допинг тесту. И то двапут. У априлу је он сазнао да је "ухваћен", потом се бранио далеко од очију јавности, јер је читава ствар неким чудом била заташкана и… »
Хоћу да верујем да је Синер невин

Хоћу да верујем да је Синер невин

Данас 26.08.2024
„Израз мало трудан користи се у ствари кад си нешто зајебао, покушаваш да представиш као малу грешку, а у ствари је тотални промашај“ (Вујаклија). Ово што се последњих дана догађа у „белом спорту“, мене бар, асоцира на „малу… »
Британац ироничан после Синеровог интервјуа за ЕСПН: Не третирају га другачије, али добија интервју као да је председник…

Британац ироничан после Синеровог интервјуа за ЕСПН: Не третирају га другачије, али добија интервју као да је председник…

Данас 26.08.2024
Британски тенисер Лиам Броуди иронично је прокоментарисао интервју Јаника Синера за ЕСПН пред почетак УС опена, сматрајући да медији покушавају да поправе утисак који је оставила “допинг афера” водећег играча на АТП листи… »
Синер: Надам се да ће људи схватити зашто ми је дозвољено да играм

Синер: Надам се да ће људи схватити зашто ми је дозвољено да играм

Политика 26.08.2024
ЊУЈОРК - Волео бих да ниједан играч не прође кроз ово, надам се да ће људи схватити зашто су ми дозволили да играм и зашто сам проглашен невиним, изјавио је најбољи тенисер света Јаник Синер, који је два пута био позитиван на… »
Британац прозвао Синера: "Није имао посебан третман, али је добио председнички интервју због имиџа" ВИДЕО

Британац прозвао Синера: "Није имао посебан третман, али је добио председнички интервју због имиџа" ВИДЕО

Б92 26.08.2024
Британски тенисер Лијам Броуди реаговао је на последњу изјаву Јаника Синера о свом случају. Први тенисер света је истакао да није имао посебан третман током допинг скандала из марта. Светски број 1 је двапут био позитиван на… »
"Синер има председнички третман!" Британски тенисер брутално ударио на допингованог Италијана

"Синер има председнички третман!" Британски тенисер брутално ударио на допингованог Италијана

Тениски све не престаје да прича о скандалу Јаника Синера којем је два пута пронађен позитиван допинг тест у току ове 2024. године. Оба пута су се догодила у Индијан Велсу током марта, али је ослобођен оптужби, међутим, други… »
Синер: Дошао сам на УС опен без великих очекивања

Синер: Дошао сам на УС опен без великих очекивања

Спорт клуб 26.08.2024
Када неко освоји највећи турнир пред грен слем, онда се од њега очекује да буде главни фаворит на том истом мега такмичењу. Баш то је урадио Јаник Синер, први тенисер света, победио је у Синсинатију, али у Њујорку не стартује… »
Синер тврди да је невин: „Третиран сам као сви други“ (видео)

Синер тврди да је невин: „Третиран сам као сви други“ (видео)

Хот спорт 26.08.2024
Италијан је уверен да је недозвољена супстанца код њега дошла нехатом! Италијански тенисер Јаник Синер поново је нагласио да у случају допинга није имао повлашћен третман у односу на друге тенисере. Актуелни светски број 1… »
Синер: Третиран сам као и други тенисери

Синер: Третиран сам као и други тенисери

Спортски журнал 26.08.2024
Италијан причао о неимању кривице за допинг скандал у Индијан Велсу. Волео бих да ниједан играч не прође кроз ово, надам се да ће људи схватити зашто су ми дозволили да играм и зашто сам проглашен невиним - изјавио је најбољи… »
Синер пред старт на УС опену понавља да није имао привилегије у третману код допинга

Синер пред старт на УС опену понавља да није имао привилегије у третману код допинга

Еуроневс 26.08.2024
Јаник Синер је прошао праву малу голготу претходних недеља због позитивног допинга и одлуке тениске организације за интегритет (ИТИА) да није крив. Дигао се тениски свет, говорио о дуплим аршинима јер казна одузимања бодова и… »
Синер још једном о допинг афери: "Нисам имао посебан третман"

Синер још једном о допинг афери: "Нисам имао посебан третман"

Спортске.нет 26.08.2024
Први тенисер света Јаник Синер још једном је, пред почетак УС опена, говорио о допинг афери у коју је умешан и истакао да није третиран другачије него што би били други тенисери. Италијан је у марту током мастерса у Индијан Велсу… »
Италијански тенисер о допинг скандалу: Нисам имао посебан третман (ВИДЕО)

Италијански тенисер о допинг скандалу: Нисам имао посебан третман (ВИДЕО)

Данас 26.08.2024
Италијански тенисер Јаник Синер истакао је још једном да није третиран другачије у вези са случајем допинга него што би били други тенисери. Светски број 1 је двапут био позитиван на стероид клостебол у марту, али је Међународна… »
Синер: "Нисам имао посебан третман" ВИДЕО

Синер: "Нисам имао посебан третман" ВИДЕО

Б92 26.08.2024
Италијански тенисер Јаник Синер истакао је још једном да није третиран другачије у вези са случајем допинга него што би били други тенисери. Светски број 1 је двапут био позитиван на стероид клостебол у марту, али је Међународна… »

Вести дана »