Повезане вести

Три од три за српске адуте у Њујорку

Три од три за српске адуте у Њујорку

Спорт клуб 26.08.2024
Дочекали смо! У недељу увече у Њујорку званично почиње 144. издање “Отвореног првенства САД у тенису” или популарније – УС опена. Надметање ће се поново одржати на тврдој подлози бројних тернеа на отвореном у склопу… »
Кирјос нема дилему: Надам се да ће Ђоковић победити на Ју-Ес опену

Кирјос нема дилему: Надам се да ће Ђоковић победити на Ју-Ес опену

Вечерње новости 26.08.2024
НОВАК Ђоковић покушаће у Њујорку да освоји 25. гренд слем титулу. Аустралијанац Ник Кирјос не крије да би волео да се то догоди. ФОТО: Тањуг/АП Финалиста Вимблдона из 2022. године је стручни консултант на последњем гренд слему… »
Кирјос: "Надам се да ће Новак победити"

Кирјос: "Надам се да ће Новак победити"

Б92 26.08.2024
Ник Кирјос ни овог пута не игра у Њујорку, али то не значи да је без посла. Аустралијанац се налази у улози стручног коментатора и као и за сваки гренд слем турнир, прогнозирао је ко су главни фаворити. Тачније открио је за кога… »
Векић: Знам колико Нолету значи злато, стварно ми је драго

Векић: Знам колико Нолету значи злато, стварно ми је драго

Спорт клуб 26.08.2024
Хрватска тенисерка Дона Векић каже да је веома уморна, да јој је много значила подршка од куће на путу ка олимпијском сребру, а честитала је и Новаку Ђоковићу на златној медаљи. “Прославили смо у Паризу дан, а онда сам отишла у… »
Ђоковић поново потцењен: Дају му се мале шансе за трофеј на УС Опену, двојица испред њега!

Ђоковић поново потцењен: Дају му се мале шансе за трофеј на УС Опену, двојица испред њега!

Хот спорт 26.08.2024
Испред њега су и Синер и Алкараз! Новак Ђоковић започиње поход на титулу УС Опена, а прва препрека биће му 138. тенисер света, Раду Албот. Новак након освајања олимпијског злата креће у поход на јубиларни 25. гренд слем… »
Ђоковић никад потцењенији: Навијачи не могу да верују шта виде

Ђоковић никад потцењенији: Навијачи не могу да верују шта виде

Нова 26.08.2024
: Новак Ђоковић је жестоко потцењен пред предстојећи УС Опен у односу на Карлоса Алкараза и Јаника Синера. Први фаворит је Јаник Синер, који је први на АТП светској ранг листи. Италијан има 17 одсто шанси да дође до трофеја… »
Новак на УС опену игра да освети браћу: Ево како су повезани Марко и Ђорђе са првим Нолетовим ривалом!

Новак на УС опену игра да освети браћу: Ево како су повезани Марко и Ђорђе са првим Нолетовим ривалом!

Хот спорт 26.08.2024
Молдавски тенисер је итекако познат Новаковој браћи. Новак Ђоковић започиње поход на титулу УС Опена, а прва препрека биће му 138. тенисер света, Раду Албот. До сада Новак Ђоковић није играо против Раду Албота, али овај… »
Колос са Сербоса

Колос са Сербоса

Б92 26.08.2024
Како смо дошли до последњег гренд слем подеока у сезони, у те златне сутоне Њујорка, намеће се једно питање. А оно гласи: може ли Новак Ђоковић у овој златној 2024. преотети бар један пехар наследницима? Јаник Синер се нашао… »
Синер пред УС Опен: "Осетио сам олакшање - немам велика очекивања"

Синер пред УС Опен: "Осетио сам олакшање - немам велика очекивања"

Б92 26.08.2024
Италијански тенисер Јаник Синер огласио се пред почетак УС Опена. УС Опен се у Њујорку одржава од 26. августа до 9. септембра, а учествоваће и Новак Ђоковић и Карлос Алкарас и Јаник Синер и остали тенисери који су најбољи на… »
Познато када играју Лајовић и Међедовић

Познато када играју Лајовић и Међедовић

Б92 26.08.2024
У понедељак и званично креће УС Опен и добили смо распоред мечева. УС Опен се у Њујорку одржава од 26. августа до 9. септембра, а учествоваће и Новак Ђоковић, као и Душан Лајовић и Хамад Међедовић. Б92.спорт има свог човека на… »
Ђоковић: И даље осећам глад, желим да исписујем историју (видео)

Ђоковић: И даље осећам глад, желим да исписујем историју (видео)

Политика 26.08.2024
На Отвореном превенству Сједињених Америчких Држава нико није одбранио титулу још од 2008. године. Новак Ђоковић у ноћи између понедељка и уторка креће поход на пету титулу на Ју-ЕсОпену, а први противник на том путу биће му… »
Ђоковић без титуле - није се десило седам година

Ђоковић без титуле - није се десило седам година

Б92 26.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић има посебан мотив на УС Опену. УС Опен се у Њујорку одржава од 26. августа до 9. септембра, а учествоваће и Новак Ђоковић и Карлос Алкарас и Јаник Синер и остали тенисери који су најбољи на планети… »
Алкарас пише историју: Јури рекорде Ђоковића, Надала, Федерера

Алкарас пише историју: Јури рекорде Ђоковића, Надала, Федерера

Б92 26.08.2024
Шпански тенисер Карлос Алкарас могао би да сруши велики број рекорда на предстојећем УС Опену. УС Опен се у Њујорку одржава од 26. августа до 9. септембра, а учествоваће и Новак Ђоковић и Карлос Алкарас и Јаник Синер и остали… »
Нова.рс у Њујорку: Пратите са нама тренутак када Новак рекордима цементира ГОАТ статус

Нова.рс у Њујорку: Пратите са нама тренутак када Новак рекордима цементира ГОАТ статус

Нова 26.08.2024
: Америчка лепота... Нестпрљење достиже врхунац - време је за УС Опен 2024. Нова.рс се и овог пута побринула да вам донесе све најзанимљивије детаље и информације из Њујорка, а из дана у дан ћете читати приче, интервјуе и… »
Кад и где можете да гледате први меч Новака Ђоковића на овогодишњем УС опену?

Кад и где можете да гледате први меч Новака Ђоковића на овогодишњем УС опену?

Данас 26.08.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић у првом колу УС опена игра против Радуа Албота, а овај меч је на програму у уторак 27. августа (око 2.30 сати). Молдавац, који има 34 године тренутно је 138. играч на АТП листи, у главни жреб… »
Ђоковић: И даље осећам глад, желим да исписујем историју

Ђоковић: И даље осећам глад, желим да исписујем историју

Вести онлине 26.08.2024
На Отвореном превенству Сједињених Америчких Држава нико није одбранио титулу још од 2008. године. Новак Ђоковић у ноћи између понедељка и уторка креће поход на пету титулу на УС опену, а први противник на том путу биће му Раду… »
Битка на Флашинг Медоузу - напад на 25. Гренд слем

Битка на Флашинг Медоузу - напад на 25. Гренд слем

Б92 26.08.2024
Овог понедељка од 17 часова креће последњи гренд слем сезоне - Ју-Ес опен. На 144. издању турнира у Њујорку титуле бране Новак Ђоковић у мушкој и Кори "Коко" Гоф у женској конкуренцији. Наградни фонд турнира је 75.000.000… »
Како изгледа АТП листа пред сам почетак УС опена

Како изгледа АТП листа пред сам почетак УС опена

Спортске.нет 26.08.2024
Од данас ће се очи љубитеља тениса бити упрте ка Њујорку, у ком почиње УС опен, последњи гренд слем турнир у сезони. Онај први, Аустралијан опен, освојио је Јаник Синер, а потом је Карлос Алкараз славио на Ролан Гаросу и… »
ВИДЕО Новак проговорио о мистериозном снимку: „Још увек сам у Њујорку, али мој дублер није“

ВИДЕО Новак проговорио о мистериозном снимку: „Још увек сам у Њујорку, али мој дублер није“

Нова 26.08.2024
: Новак Ђоковић у ноћи између понедељка и уторка почиње одбрану титуле на УС Опену. Српски тенсиер покушаће да освоји јубиларни стоти пехар у каријери и уједно 25. гренд слем титулу по чему би био апсолутни рекордер у обе… »
Алкараз у страху пред почетак УС Опена: Признајем, овога сам се највише плашио!

Алкараз у страху пред почетак УС Опена: Признајем, овога сам се највише плашио!

Мондо 26.08.2024
Карлос Алкараз није у идеалном физичком стању дочекао УС Опен. Почиње УС Опен и Карлос Алкараз ће га дочекати као трећи на АТП листи и у најбољем случају трећи фаворит за освајање турнира. Кратко је играо на тврдој подлози… »
Ко је фаворит на УС опену? Мишљење Американаца ће све шокирати! Спомињали допинг, Синера, Алкараза, Медведева, али и…

Ко је фаворит на УС опену? Мишљење Американаца ће све шокирати! Спомињали допинг, Синера, Алкараза, Медведева, али и…

Курир 26.08.2024
Почиње УС Опен, а експерти већ ређају прогнозе! До сада се чекало да Новак Ђоковић, који сада иначе брани титулу из прошле године, падне. Сада, изгледа да Американци верују у Ђоковића и његову рекордну 25. гренд слем титулу… »
Диван гест Новака: Ђоковић још једном показао колика је људска громада! (видео)

Диван гест Новака: Ђоковић још једном показао колика је људска громада! (видео)

Хот спорт 26.08.2024
Новак у свом стилу! Током припрема за предстојећи меч на УС Опену, Ђоковић је данас тренирао у Њујорку, фокусирајући се на дуел који је заказан за уторак у раним јутарњим сатима, тачно у 2:30. Након што је завршио тренинг… »
Новак Ђоковић на УС опену брани трон и напада 25. Гренд слем

Новак Ђоковић на УС опену брани трон и напада 25. Гренд слем

Еуроневс 26.08.2024
Новак Ђоковић у уторак рано ујутру (не пре 2.30 часова) стартује на УС опену (ривал Румун Раду Албот), последњем Гренд слему ове сезоне. Тениски свет очекује да ће после освајања златне медаље на Олимпијским играма у Паризу… »
Ко је Американцима фаворит на УС Опену? Изненадићете се! Синера отписали због допинга, Алкаразу не верују

Ко је Американцима фаворит на УС Опену? Изненадићете се! Синера отписали због допинга, Алкаразу не верују

Мондо 26.08.2024
Новак Ђоковић је фаворит на УС Опену и то чак и америчким медијима! Почиње УС Опен, а експерти већ ређају прогнозе! До сада се чекало да Новак Ђоковић, који сада иначе брани титулу из прошле године, падне. Сада, изгледа да… »

Вести дана »