Повезане вести

Ниликина се прикључио тренинзима Партизана: "Хвала Лесору, ми Французи овде видимо страст!"

Ниликина се прикључио тренинзима Партизана: "Хвала Лесору, ми Французи овде видимо страст!"

Спортске.нет 26.08.2024
Плејмејкер се после неколико слободних дана више појавио на тренингу Жељка Обрадовића, а своје импресије о новом тиму изнео је у разговору за клупску телевизију. "Чим сам стигао у Београд, људи су почели да ми причају о… »
Ниликина распаметио гробаре: Француз не може да дочека да истрчи пред пуном Ареном, говорио је и о Лесору! (видео)

Ниликина распаметио гробаре: Француз не може да дочека да истрчи пред пуном Ареном, говорио је и о Лесору! (видео)

Хот спорт 26.08.2024
„Даћу све за за овај дрес и тим“ Партизан је у потпуности променио тим за предстојећу сезону, а један од новајлија је Француз Френк Ниликина. Он у клуб долази као освајач сребрне медаље на ОИ 2024, а долази и као земљак… »
Партизан јачи за француског плеја

Партизан јачи за француског плеја

Спортски журнал 26.08.2024
Прикључио се Ниликина. Френк Ниликина прикључио се тренинзима Партизана пошто је добио додатних неколико дона одмора због учешћа на Олимпијским играма у Паризу где је његова репрезентација стигла до финала. Француз је био на… »
Едвардс: "Само је Мајкл Џордан био добар"; Меџик: "Не одговарам људима који ништа нису освојили"

Едвардс: "Само је Мајкл Џордан био добар"; Меџик: "Не одговарам људима који ништа нису освојили"

Б92 26.08.2024
Амерички кошаркаш Ентони Едвардс рекао је да раније у кошарци није било много квалитетних играча. Амерички кошаркаш Ентони Едвардс играо је за репрезентацију САД на Олимпијским играма у Паризу 2024. године и помогао да се освоји… »
Партизан компелтирао тим, Обрадовић има све играче на окупу!

Партизан компелтирао тим, Обрадовић има све играче на окупу!

Спортске.нет 26.08.2024
Кошаркаши Партизана комплетирали су тим за нову сезону, а ростер екипе тренера Жељка Обрадовића представљен је на "Црно-белој симфонији". Након "Симфоније" Француз Франк Ниликина добио је још неколико слободних дана, али се… »

Вести дана »