Повезане вести
Ниликина се прикључио тренинзима Партизана: "Хвала Лесору, ми Французи овде видимо страст!"
Спортске.нет 26.08.2024
Плејмејкер се после неколико слободних дана више појавио на тренингу Жељка Обрадовића, а своје импресије о новом тиму изнео је у разговору за клупску телевизију. "Чим сам стигао у Београд, људи су почели да ми причају о… »
Ниликина распаметио гробаре: Француз не може да дочека да истрчи пред пуном Ареном, говорио је и о Лесору! (видео)
Хот спорт 26.08.2024
„Даћу све за за овај дрес и тим“ Партизан је у потпуности променио тим за предстојећу сезону, а један од новајлија је Француз Френк Ниликина. Он у клуб долази као освајач сребрне медаље на ОИ 2024, а долази и као земљак… »
Партизан јачи за француског плеја
Спортски журнал 26.08.2024
Прикључио се Ниликина. Френк Ниликина прикључио се тренинзима Партизана пошто је добио додатних неколико дона одмора због учешћа на Олимпијским играма у Паризу где је његова репрезентација стигла до финала. Француз је био на… »
Едвардс: "Само је Мајкл Џордан био добар"; Меџик: "Не одговарам људима који ништа нису освојили"
Б92 26.08.2024
Амерички кошаркаш Ентони Едвардс рекао је да раније у кошарци није било много квалитетних играча. Амерички кошаркаш Ентони Едвардс играо је за репрезентацију САД на Олимпијским играма у Паризу 2024. године и помогао да се освоји… »
Партизан компелтирао тим, Обрадовић има све играче на окупу!
Спортске.нет 26.08.2024
Кошаркаши Партизана комплетирали су тим за нову сезону, а ростер екипе тренера Жељка Обрадовића представљен је на "Црно-белој симфонији". Након "Симфоније" Француз Франк Ниликина добио је још неколико слободних дана, али се… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 3 минутајош 21 повезана

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 24 минутајош 12 повезаних

„Највећи војни дочек у живом сећању“: Трамп данас званично почиње посету Британији
Данас пре 44 минутајош 12 повезаних