Povezane vesti
Nilikina se priključio treninzima Partizana: "Hvala Lesoru, mi Francuzi ovde vidimo strast!"
Sportske.net 26.08.2024
Plejmejker se posle nekoliko slobodnih dana više pojavio na treningu Željka Obradovića, a svoje impresije o novom timu izneo je u razgovoru za klupsku televiziju. "Čim sam stigao u Beograd, ljudi su počeli da mi pričaju o Matijasu Lesoru. Znam… »
Nilikina raspametio grobare: Francuz ne može da dočeka da istrči pred punom Arenom, govorio je i o Lesoru! (video)
Hot sport 26.08.2024
„Daću sve za za ovaj dres i tim“ Partizan je u potpunosti promenio tim za predstojeću sezonu, a jedan od novajlija je Francuz Frenk Nilikina. On u klub dolazi kao osvajač srebrne medalje na OI 2024, a dolazi i kao zemljak Matijasa Lesora, čoveka… »
Partizan jači za francuskog pleja
Sportski žurnal 26.08.2024
Priključio se Nilikina. Frenk Nilikina priključio se treninzima Partizana pošto je dobio dodatnih nekoliko dona odmora zbog učešća na Olimpijskim igrama u Parizu gde je njegova reprezentacija stigla do finala. Francuz je bio na predstavljanju tima… »
Edvards: "Samo je Majkl Džordan bio dobar"; Medžik: "Ne odgovaram ljudima koji ništa nisu osvojili"
B92 26.08.2024
Američki košarkaš Entoni Edvards rekao je da ranije u košarci nije bilo mnogo kvalitetnih igrača. Američki košarkaš Entoni Edvards igrao je za reprezentaciju SAD na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine i pomogao da se osvoji zlatna medalja… »
Partizan kompeltirao tim, Obradović ima sve igrače na okupu!
Sportske.net 26.08.2024
Košarkaši Partizana kompletirali su tim za novu sezonu, a roster ekipe trenera Željka Obradovića predstavljen je na "Crno-beloj simfoniji". Nakon "Simfonije" Francuz Frank Nilikina dobio je još nekoliko slobodnih dana, ali se konačno priključio… »
Vesti dana »
"Pokušavate da nađete loše u našoj igri?": Sferopulos uzvratio novinaru na pitanje o Zvezdinom napadu
Mondo pre 4 satijoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 4 satijoš 1 povezana
Pratio maloletnicu, pa joj tražio da krene sa njim: Uhapšen muškarac (38) u Borči zbog proganjanja devojčice
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 7 satijoš 1 povezana