Povezane vesti
Pacijenti bježe iz bolnice Al-Aqsa, Izrael nastavlja sa progonom civila
Al Jazeera 26.08.2024
Pacijenti i brojni raseljeni Palestinci koji su sklonište potražili u bolnici Al-Aksa – jedinoj medicinskoj ustanovi koja još uvijek funkcioniše u centralnoj Gazi – prisiljeni su na bijeg iz ove ustanove. Izraelske snage izdale su novu naredbu o progonu… »
Deir Al-Balah potpuno preplavljen raseljenim Palestincima
Al Jazeera 26.08.2024
Ministarstvo zdravstva u Gazi kaže da će bolnica Al-Aqsa u Deir al-Balahu, u centru okupiranog Pojasa, nastaviti s radom. Odluka je donesena uprkos tome što je Izrael izdao naredbe Palestincima da napuste dijelove grada, uključujući područja u blizini te… »
Vesti dana »
Pucnjava u Beloj kući: Trampa sklonilo obezbeđenje, napadač uhapšen, ranjen tajni agent (FOTO, VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 67 povezanih
"Samo sam video nekog velikog kao đavo" Minesotin provokator se oglasio posle sukoba sa Jokićem: Ne znam šta mi je rekao...
Kurir pre 49 minutajoš 47 povezanih
Vremenska prognoza za 26. april: Sunčano i vetrovito, ponegde slab prizemni mraz
Mondo pre 3 satajoš 9 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 49 minutajoš 7 povezanih
IDF dobio naredbu za napad na Hezbolah; Iran u Islamabadu predstavio predlog za kraj rata
RTS pre 49 minutajoš 9 povezanih