Povezane vesti
Od para koji je zaradio u rijalitiju kupio 2 stana: Dobro uložio svaki dinar, a evo šta je uradio za roditelje
Kurir 26.08.2024
Rijaliti igrač Marko Đedović od honorara iz Zadruge i Elite kupio je još jedan stan. - Imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola kuća za moje roditelje. Majka moja će da vidi šta će sa tim novim stanom. Ne mešam se u to. Mami… »
"Kupio sam dva stana od para iz zadruge": Marko Đedović o nekretninama, pa opleo po Ivanu Marinkoviću: "Koristi dete u…
Blic 26.08.2024
Marko Đedović je pred kamerama ''Blica'' otkrio mnoge detalje iz života o kojima do sada nije pričao. U toku razgovora je priznao i da je kupio još jedan stan od honorara u Eliti. - Ja imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro