Povezane vesti
Od para koji je zaradio u rijalitiju kupio 2 stana: Dobro uložio svaki dinar, a evo šta je uradio za roditelje
Kurir 26.08.2024
Rijaliti igrač Marko Đedović od honorara iz Zadruge i Elite kupio je još jedan stan. - Imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola kuća za moje roditelje. Majka moja će da vidi šta će sa tim novim stanom. Ne mešam se u to. Mami… »
"Kupio sam dva stana od para iz zadruge": Marko Đedović o nekretninama, pa opleo po Ivanu Marinkoviću: "Koristi dete u…
Blic 26.08.2024
Marko Đedović je pred kamerama ''Blica'' otkrio mnoge detalje iz života o kojima do sada nije pričao. U toku razgovora je priznao i da je kupio još jedan stan od honorara u Eliti. - Ja imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola… »
Vesti dana »

Skupština Srbije sutra: Novi Zakon o legalizaciji objekata i 46 drugih tačaka na jesenjoj sednici
Serbian News Media pre 16 minutajoš 29 povezanih

Auto-put kod Inđije "paralizovan": Kamion se sudario sa kolima, srušio portal i izleteo preko suprotnog smera, sve stoji
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 8 povezanih

Lekorni obrazložio ostavku: Bio sam spreman na kompromis, ali je stav nekih stranaka nepopustljiv
N1 Info pre 32 minutajoš 38 povezanih

Prevrnuo se čamac na Dunavu kod Bačke Palanke, stradao kineski državljanin
RTV pre 32 minutajoš 26 povezanih