Povezane vesti
On je jedini zmajar u Srbiji, novopazarski čovek ptica: Esat leti u visine od kako je bio dečak, sam pravi svoje improvizovane…
RINA 26.08.2024
On je jedini zmajar u Srbiji, novopazarski čovek ptica: Esat leti u visine od kako je bio dečak, sam pravi svoje improvizovane zmajeve i osvaja nebo - jako opasno ali i veličanstveno (FOTO)(VIDEO) Novi Pazar – Još kao dete želeo je da leti i stigne do… »
Esad je jedan od retkih zmajara u Srbiji: Voli rizičan i opasan hobi, a pre mesec dana imao ozbiljnu nezgodu
Mondo 26.08.2024
Esad kaže da je hobi zmajara izuzetno opasan I rizičan, ako se ne poštuju stroga pravila. Esad Beširović iz Novog Pazara ima 57 godina i on je jedan od veoma retkih zmajara u Srbiji. Letelice su njegova strast, ali i neobičan, opasan hobi. "Uvek sam… »
Vesti dana »
Stiže osveženje u Srbiju: Pljuskovi, grmljavina i jak vetar, u Nišu temperatura pada za pet stepeni
Glas juga pre 2 minutajoš 16 povezanih
(Foto) Peti dan posete Vučića Kini: Predsednik sa gigantima namenske industrije, niz aktivnosti od jutros: "Srbija je ponosna na čelično prijateljstvo koje gradimo sa kineskim narodom"
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Amerika ponovo napala Iran: Teheran odmah uzvratio udarom na američku bazu
Nova pre 27 minutajoš 6 povezanih
Zelenski uputio parlamentu nacrt zakona o zajmu od 90 milijardi evra iz Evropske unije
Insajder pre 1 satjoš 7 povezanih