Povezane vesti
Suzana Jovanović prvi put progovorila o bolesti! U procesu sam lečenja
Story 26.08.2024
Na prvi pogled reklo bi se da je zdravstveno stanje Suzane Jovanović nikad bolje. Folkerka, inače supruga kreativnog direktora Saše Popovića, iz godine u godinu izgleda sve lepše. Komentari su da pevačica i mama dvoje naslednika stari kao vino. Pre… »
"Stanje održavam lekovima": Suzana Jovanović o zdravstvenim problemima: "Sve sam proživljavala u sebi, to se odrazilo"
Blic 26.08.2024
Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, izgleda sve lepše iz godine u godinu. Iako je stalno nasmejana, malo ko zna da se Suzana suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Pevačica je otvoreno govorila o izazovima sa kojima se suočavala, uključujući… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 2 satajoš 30 povezanih

Nervirao me je Ćacilend, hteo sam da ga zapalim: Tokom obraćanja Vučića prikazan video snimak napadača iz Pionirskog parka (VIDEO)
RINA pre 42 minutajoš 34 povezane

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 1 satjoš 31 povezana

Trener Brage biranim rečima o Zvezdi: "Ekipa koja će nas dovesti u teške situacije"
Telegraf pre 15 minutajoš 65 povezanih