Povezane vesti
"Sin mi je preminuo pre 10 godina": Pevačica se slomila u emisiji, smogla snage da progovori o bolnoj temi: "On mi je svaki…
Blic 26.08.2024
Takmičarka muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Olivera Blagojević oduševila je publiku i gledaoce svojim glasom, a onda je sve rasplakala teškom životnom pričom. Naime, ona je smogla snage da progovori o bolnoj temi. Olivera je pre deset godina… »
Pevačici sin preminuo pre 10 godina, ona se slomila u emisiji: Progovorila o najbolnijoj temi: Posle toga ostavila sam…
Kurir 26.08.2024
Takmičarka muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno" Olivera Blagojević oduševila je publiku i gledaoce svojim glasom, a onda je sve rasplakala teškom životnom pričom. Naime, ona je smogla snage da progovori o bolnoj temi. Olivera je pre deset… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Danas pre 16 minutajoš 19 povezanih
Englez demolirao nagetse, Jokić ispod proseka: Denver razbijen u sred Kolorada! (video)
Hot sport pre 34 minutajoš 8 povezanih
Pretežno sunčano, od sredine dana postepeno naoblačenje - temperatura do 15 stepeni
RTS pre 2 satajoš 4 povezane
Talas napada dronovima na Kijev; ruska PVO tokom noći oborila skoro 40 bespilotnih letelica
RTS pre 11 minutajoš 3 povezane