Povezane vesti
"Sin mi je preminuo pre 10 godina": Pevačica se slomila u emisiji, smogla snage da progovori o bolnoj temi: "On mi je svaki…
Blic 26.08.2024
Takmičarka muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" Olivera Blagojević oduševila je publiku i gledaoce svojim glasom, a onda je sve rasplakala teškom životnom pričom. Naime, ona je smogla snage da progovori o bolnoj temi. Olivera je pre deset godina… »
Pevačici sin preminuo pre 10 godina, ona se slomila u emisiji: Progovorila o najbolnijoj temi: Posle toga ostavila sam muža...…
Kurir 26.08.2024
Takmičarka muzičkog takmičenja " Nikad nije kasno" Olivera Blagojević oduševila je publiku i gledaoce svojim glasom, a onda je sve rasplakala teškom životnom pričom. Naime, ona je smogla snage da progovori o bolnoj temi. Olivera je pre deset godina… »
Vesti dana »

UN: Izraelski plan da preuzme kontrolu nad gradom Gaza opasna eskalacija
N1 Info pre 35 minutajoš 36 povezanih

Državni sekretar SAD: Amerika spremna za samit sa Rusijom
Večernje novosti pre 16 minutajoš 37 povezanih

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 3 satajoš 27 povezanih

Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
B92 pre 2 satajoš 34 povezane

Protestne šetnje u Beogradu, Nišu, Leskovcu i Čačku, koncert na rskrsnici u Šapcu
RTS pre 10 minutajoš 20 povezanih