Povezane vesti
Zloupotrebom kartica za gorivo oštetio firmu za 8,3 miliona dinara
In medija 26.08.2024
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila R. B. (40), zaposlenog u jednoj transportnoj firmi u Inđiji, zbog sumnje da je zloupotrebio kartice za gorivo i oštetio firmu za više od osam miliona dinara. Policija je uhapsila… »
Hapšenja u Novom Sadu i Inđiji zbog neovlašćenog točenja i plaćanja goriva
Moj Novi Sad 26.08.2024
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su R. B. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio… »
Inđija: Zloupotrebom kartica za gorivo oštetio firmu za 8,3 miliona dinara
RTV 26.08.2024
INĐIJA - Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila R. B. (40), zaposlenog u jednoj transportnoj firmi u Inđiji, zbog sumnje da je zloupotrebio kartice za gorivo i oštetio firmu za više od osam miliona dinara. Policija je… »
Vesti dana »
RHMZ upozorava na toplotni talas u Srbiji: Temperatura do 39 stepeni, tropske noći u Beogradu
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 28 povezanih
(Video) Primirje Amerike i Irana puca? Objavljen snimak odmazde zbog napada u Ormuzu, ključna operacija koja se čeka mesecima stopirana, Tramp: "Niste to smeli da uradite!"
Blic pre 29 minutajoš 32 povezane
Deonica Moravskog koridora od Preljine do Adrana otvorena za vozače: Evo do kada se neće naplaćivati putarina
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Novi bilans: U zemljotresima u Venecueli poginulo 920 osoba, više od 50.000 nestalih
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
"Ludak" poludeo posle ispadanja Urugvaja: Urlao pred kamerama: Pamtiće me da sam uradio - ništa
Kurir pre 49 minutajoš 69 povezanih