Povezane vesti
(Video) "želela sam sve ovo da otkažem": Jovana Jeremić roni suze na proslavi, otkrila sa čime se suočava: "Dođu neka vremena…
Blic 26.08.2024
Voditeljka Jovana Jeremić danas slavi rođendan svoje ćerke Lee, koju je dobila iz braka sa Vojislavom Miloševićem. Jovana Jeremić je za "Blic" pričala o privatnom životu, a tokom intervjua se rasplakala. Voditeljka je na početku otkrila šta je poželela… »
Šok intervju Jovane Jeremić, roni suze na proslavi: Želela sam sve ovo da otkažem, ali moja ćerka je javna ličnost!
Kurir 26.08.2024
Voditeljka Jovana Jeremić danas slavi rođendan svoje ćerke Lee, koju je dobila iz braka sa Vojislavom Miloševićem. Jovana Jeremić je sada pričala o privatnom životu, a tokom intervjua se rasplakala. Voditeljka je na početku otkrila šta je poželela… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

„Dodik oslabljen, ucenjuje narod“: Zašto je predsednik RS najavio referendum o sebi nakon što mu je oduzet mandat?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Blagojević: „Ne predajemo se i idemo u Škotsku da vratimo izgubljeno“
Danas pre 48 minutajoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 5 satijoš 1 povezana