Povezane vesti
"Žena je to spremila za sahranu": Radnik Komunalca Milinko krenuo na posao, a zbog onoga što se desilo cela Srbija bruji o…
Kurir 26.08.2024
Neću da me grize savest, ja jedem hleb sa svojih leđa. Verujem u Boga, tuđa se muka ne troši!, reči su Milinka Špinjića (63), radnika JKP "Komunalac" u Inđiji, koji je pronašao i vratio izgubljenu torbicu sa 180.000 dinara! Novac je žena… »
Ovo je Milinko, ovako izgleda lice poštenja: U Inđiji našao ogromne pare, evo šta je uradio
Telegraf 26.08.2024
Preporučujemo. I dalje ima dobrih i poštenih ljudi, a da to nije samo prazna rečenica potvrđuje i primer Milinka Špinjića (63) iz Inđije. Milinko je pronašao 180.000 dinara na pijaci. On je inače zaposlen u JKP "Komunalac". Novac je vlasniku… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 27 minutajoš 1 povezana