Повезане вести

Остала без мајке и сестре у истом дану: Шок и неверица у породици чувене певачице

Остала без мајке и сестре у истом дану: Шок и неверица у породици чувене певачице

Мондо 26.08.2024
Певачица Мараја Кери открила је недавно да су јој мајка и сестра умрле истог дана. У срцепарајуц́ој изјави, Мараја Кери је објавила да су њена мама Патриша и сестра Алисон преминуле претходног викенда у истом дану. Она је рекла… »
Шок и туга у породици чувене певачице, остала без мајке и сестре у истом дану: "Срце ми је сломљено"

Шок и туга у породици чувене певачице, остала без мајке и сестре у истом дану: "Срце ми је сломљено"

Телеграф 26.08.2024
Препоручујемо. Певачица Мараја Кери открила да су јој мајка и сестра умрле истог дана. У срцепарајуц́ој изјави певачица је објавила да су њена мама Патриша и сестра Алисон преминуле. Она је рекла за Пеопле: "Срце ми је сломљено… »
„Срце ми је сломљено, мајка и сестра су ми умрле у истом дану“: Мараја Кери саопштила да је доживела породичну трагедију…

„Срце ми је сломљено, мајка и сестра су ми умрле у истом дану“: Мараја Кери саопштила да је доживела породичну трагедију…

Нова 26.08.2024
: Певачица Мараја Кери огласила се тужним поводом. Мараја Кери је саопштила да је током протеклог викенда остала и без мајке и без сестре. „Срце ми је сломљено јер сам изгубила мајку протеклог викенда. Нажалост, у трагичном… »
"Мајка и сестра су ми умрле у истом дану, сломљена сам" Мараја Кери саопштила шокантне детаље породичне трагедије

"Мајка и сестра су ми умрле у истом дану, сломљена сам" Мараја Кери саопштила шокантне детаље породичне трагедије

Курир 26.08.2024
Певачица Мараја Кери открива да су јој мама и сестра умрле истог дана у шокантној изјави: 'Срце ми је сломљено' Певачица је у срцепарајуц́ој изјави објавила да су њена мама Патриша и сестра Алисон (63) преминуле током викенда… »
Умрле мајка и сестра познате певачице на исти дан! Страшна трагедија, Мараја Кери нема од бола све потврдила

Умрле мајка и сестра познате певачице на исти дан! Страшна трагедија, Мараја Кери нема од бола све потврдила

Ало 26.08.2024
Огромна туга у дому познате певачице. Мајка и сестра планетарно популарне певачице Мараје Кери умрле су на исти дан протеклог викенда, потврђено је за америчке медије. Ове трагичне вести потврдила је и сама певачица, која се… »

Вести дана »