Povezane vesti
Gutereš: Temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta
Politika 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta i upozorio da je stanovništvo tog dela planete "posebno izloženo" uticaju rasta nivoa mora. Govoreći… »
Gutereš: Temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta
Euronews 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je da temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta i upozorio da je stanovništvo tog dela planete "posebno izloženo" uticaju rasta nivoa mora. Govoreći… »
Zašto je Gutereš uputio upozorenje „globalni SOS“?
Danas 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje – „globalni SOS“, o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. „U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem nivou mora“… »
Gutereš uputio "globalni SOS" o porastu nivoa mora
NIN 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje - "globalni SOS", o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. "U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem nivou mora"… »
Gutereš uputio 'globalni SOS' o porastu nivoa mora
Novi magazin 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje - "globalni SOS", o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. "U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem nivou mora"… »
Upućen „globalni SOS“ zbog porasta nivoa mora
N1 Info 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje - "globalni SOS", o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. „U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem nivou mora“… »
Vesti dana »

Japanski parlament izabrao Sanae Takaiči za prvu ženu na čelu vlade zemlje
Novi magazin pre 54 minutajoš 29 povezanih

Stiglo upozorenje lično za Putina Ova zemlja sprema žestoku akciju, ako ovo uradi...
Alo pre 29 minutajoš 31 povezana

Sarkozi od jutros na izdržavanju petogodišnje zatvorske kazne: Više od 100 ljudi mu dalo podršku ispred(FOTO)
Euronews pre 59 minutajoš 22 povezane

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih