Povezane vesti
Gutereš: Temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta
Politika 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta i upozorio da je stanovništvo tog dela planete "posebno izloženo" uticaju rasta nivoa mora… »
Gutereš: Temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta
Euronews 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je da temperature vode u Pacifiku rastu tri puta brže nego u drugim delovima sveta i upozorio da je stanovništvo tog dela planete "posebno izloženo" uticaju rasta nivoa mora. Govoreći… »
Zašto je Gutereš uputio upozorenje „globalni SOS“?
Danas 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje – „globalni SOS“, o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. „U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem… »
Gutereš uputio "globalni SOS" o porastu nivoa mora
NIN 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje - "globalni SOS", o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. "U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem nivou… »
Upućen „globalni SOS“ zbog porasta nivoa mora
N1 Info 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje - "globalni SOS", o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. „U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem nivou… »
Gutereš uputio 'globalni SOS' o porastu nivoa mora
Novi magazin 27.08.2024
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija (UN) Antonio Gutereš je na samitu Foruma pacifičkih ostrva uputio upozorenje - "globalni SOS", o porastu nivoa mora u regionu Pacifika. "U Tongi sam da izdam globalni SOS – Save our Seas – o rastućem nivou… »
Vesti dana »
(VIDEO) Maskirani napadači tukli mladiće usred dana u Novom Sadu
Nedeljnik pre 53 minutajoš 22 povezane
„Da se i glas mladih čuje“: Skup podrške studentima u Trsteniku (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 20 povezanih
Požari u Los Anđelesu „najgori do sada“: Vatrogasci bespomoćni protiv jakog vetra
N1 Info pre 1 satjoš 44 povezane
Pokret za preokret osudio smenu direktora Vazduhoplovne akademije Gorana Cvijovića i podržao protest
Danas pre 2 satajoš 17 povezanih