Повезане вести
Гутереш: Температуре воде у Пацифику расту три пута брже него у другим деловима света
Политика 27.08.2024
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас да температуре воде у Пацифику расту три пута брже него у другим деловима света и упозорио да је становништво тог дела планете "посебно изложено" утицају… »
Гутереш: Температуре воде у Пацифику расту три пута брже него у другим деловима света
Еуроневс 27.08.2024
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је да температуре воде у Пацифику расту три пута брже него у другим деловима света и упозорио да је становништво тог дела планете "посебно изложено" утицају раста… »
Зашто је Гутереш упутио упозорење „глобални СОС“?
Данас 27.08.2024
Генерални секретар Уједињених нација (УН) Антонио Гутереш је на самиту Форума пацифичких острва упутио упозорење – „глобални СОС“, о порасту нивоа мора у региону Пацифика. „У Тонги сам да издам глобални СОС – Саве оур Сеас – о… »
Гутереш упутио "глобални СОС" о порасту нивоа мора
НИН 27.08.2024
Генерални секретар Уједињених нација (УН) Антонио Гутереш је на самиту Форума пацифичких острва упутио упозорење - "глобални СОС", о порасту нивоа мора у региону Пацифика. "У Тонги сам да издам глобални СОС – Саве оур Сеас – о… »
Гутереш упутио 'глобални СОС' о порасту нивоа мора
Нови магазин 27.08.2024
Генерални секретар Уједињених нација (УН) Антонио Гутереш је на самиту Форума пацифичких острва упутио упозорење - "глобални СОС", о порасту нивоа мора у региону Пацифика. "У Тонги сам да издам глобални СОС – Саве оур Сеас – о… »
Упућен „глобални СОС“ због пораста нивоа мора
Н1 Инфо 27.08.2024
Генерални секретар Уједињених нација (УН) Антонио Гутереш је на самиту Форума пацифичких острва упутио упозорење - "глобални СОС", о порасту нивоа мора у региону Пацифика. „У Тонги сам да издам глобални СОС – Саве оур Сеас – о… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 53 минутајош 3 повезане
Црвено-бели вечерас гостују у Грацу! Ево где можете да гледате утакмицу Штурм - Црвена звезда!
Курир пре 57 минутајош 5 повезаних