Povezane vesti
Neće Ronaldo skoro u penziju
Sportske.net 27.08.2024
Portugalski igrač Kristijano Ronaldo izjavio je da je spreman je za novu sezonu u Al Nasru i dodao da o penziji još ne razmišlja, preneli su mediji. "Ne znam da li ću se povući uskoro, za dve, ili tri godine. Međutim, verovatno će to biti u Al Nasru"… »
Ronaldo otvorio dušu Najverovatnije ću završiti karijeru u Saudijskoj Arabiji
Dnevnik 27.08.2024
RIJAD: Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo najavio je danas da će, po svoj prilici, završiti karijeru u saudijskom klubu Al Nasr za koji trenutno igra. "Ne znam da li će se to dogoditi u bliskoj budućnosti ili za dve ili tri godine, ali možda će se… »
Ronaldo o penziji i budućnosti: Ne znam kad ću se povući
Sport klub 27.08.2024
Kristijano Ronaldo spreman je za novu sezonu u Al Nasru, a o penziji još ne razmišlja. Portugalski napadač nije počeo sezonu na najbolji način. Njegov klub je izgubio ubedljivo u Super kupu protiv Al Hilala, ali je Ronaldo postigao gol. O penziji jedan… »
"Hoću li u penziju? Videćemo..": Ronaldo otkriva kada bi mogao da okači patike o klin
Večernje novosti 27.08.2024
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo spreman je za novu sezonu u Al Nasru, a o penziji još ne razmišlja. FOTO: Tanjug/AP Portugalski napadač nije počeo sezonu na najbolji način. Njegov klub je izgubio ubedljivo u Super kupu protiv Al Hilala, ali je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO "Istekla vam je registracija“: Stefanović poručio Macutu da je samo "protočni bojler sa Andrićevog venca“
Nova pre 55 minutajoš 31 povezana
Rusija raspisala poternicu za osnivačem Telegrama Pavelom Durovom
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 28 povezanih