Повезане вести

Помозимо једној холанђанки да нађе нишлију Стефана "Нисмо разменили друштвене мреже, а ја бих и даље волела да будем у…

Помозимо једној холанђанки да нађе нишлију Стефана "Нисмо разменили друштвене мреже, а ја бих и даље волела да будем у…

Дневник 27.08.2024
Да је моћ друштвених мрежа велика уверила се и девојка из Холандије када је затражила помоћ да пронађе младића ког је упознала у Нишу. - Покушавам да нађем некога кога сам упознала прошлог петка у Бир гардену у Нишу. Мислим да се… »
Холанђанка тражи Србина Стефана, моли за помоћ: Не могу тек тако да одем до његове куће и покуцам на врата

Холанђанка тражи Србина Стефана, моли за помоћ: Не могу тек тако да одем до његове куће и покуцам на врата

Курир 27.08.2024
Да је моћ друштвених мрежа велика уверила се и девојка из Холандије када је затражила помоћ да пронађе младића ког је упознала у Нишу. "Покушавам да нађем некога кога сам упознала прошлог петка у Беер гарден-у у Нишу. Мислим да… »
Љубавна прича у повоју? Холанђанка тражи Србина Стефана, упознала га у Нишу

Љубавна прича у повоју? Холанђанка тражи Србина Стефана, упознала га у Нишу

Телеграф 27.08.2024
Препоручујемо. Велика је моћ друштвених мрежа. У то се уверила и девојка из Холандије када је затражила помоћ да пронађе младића ког је упознала у Нишу. "Покушавам да нађем некога кога сам упознала прошлог петка у Беер гарден-у у… »

Вести дана »