Повезане вести
Помозимо једној холанђанки да нађе нишлију Стефана "Нисмо разменили друштвене мреже, а ја бих и даље волела да будем у…
Дневник 27.08.2024
Да је моћ друштвених мрежа велика уверила се и девојка из Холандије када је затражила помоћ да пронађе младића ког је упознала у Нишу. - Покушавам да нађем некога кога сам упознала прошлог петка у Бир гардену у Нишу. Мислим да се… »
Холанђанка тражи Србина Стефана, моли за помоћ: Не могу тек тако да одем до његове куће и покуцам на врата
Курир 27.08.2024
Да је моћ друштвених мрежа велика уверила се и девојка из Холандије када је затражила помоћ да пронађе младића ког је упознала у Нишу. "Покушавам да нађем некога кога сам упознала прошлог петка у Беер гарден-у у Нишу. Мислим да… »
Љубавна прича у повоју? Холанђанка тражи Србина Стефана, упознала га у Нишу
Телеграф 27.08.2024
Препоручујемо. Велика је моћ друштвених мрежа. У то се уверила и девојка из Холандије када је затражила помоћ да пронађе младића ког је упознала у Нишу. "Покушавам да нађем некога кога сам упознала прошлог петка у Беер гарден-у у… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место има само НИС пумпе, немају алтернативу за снабдевање горивом
Нова економија пре 45 минутајош 39 повезаних
Систем почео да штуца јутрос због брзине пријава: Комплетне цене легализације, ево колико ће вас све коштати (фото)
Блиц пре 4 минутајош 114 повезане
Зашто су Тајланд и Камбоџа поново у сукобу? Спор траје више од једног века, а ово су разлози
Мондо пре 3 сатајош 42 повезане