Повезане вести

"Ако директор ЦИА има поруку за вас, једини сте озбиљан политичар у БиХ" Додик објавио "занимљиво размишљање једног…

"Ако директор ЦИА има поруку за вас, једини сте озбиљан политичар у БиХ" Додик објавио "занимљиво размишљање једног…

Курир 27.08.2024
Милорад Додик, председник Републике Српске, објавио је да је "синоћ на вечери с једним дипломатом чуо сам занимљиво размишљање". Оно се тиче Вилијама Бернса, директора америчке Централне обавештајне агенције (ЦИА). Синоћ на… »
Додик: Бернс је имао поруку за мене?! Већи комплимент нисам могао да добијем

Додик: Бернс је имао поруку за мене?! Већи комплимент нисам могао да добијем

Правда 27.08.2024
Ако директор ЦИА није имао поруку ни за кога другог у БиХ, онда су они политички безвредни, изјавио је председник Републике Српске. Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је од једног неименованог дипломате чуо… »
Додик: Већи комплимент нисам могао да добијем

Додик: Већи комплимент нисам могао да добијем

Политика 27.08.2024
Председник Републике Српске изјавио је да је од једног дипломате чуо занимљиво размишљање везано за коментаре о боравку директора ЦИА Вилијамса Бернса БиХ и истакао да већи комплимент од овог није могао да добијем. "Данима… »
Додик после посете директора ЦИА Вилијамса Бернса БиХ: Већи комплимент нисам могао да добијем

Додик после посете директора ЦИА Вилијамса Бернса БиХ: Већи комплимент нисам могао да добијем

Еуроневс 27.08.2024
Председник Републике Српске изјавио је да је од једног дипломате чуо занимљиво размишљање везано за коментаре о боравку директора ЦИА Вилијамса Бернса БиХ и истакао да већи комплимент од овог није могао да добије. "Данима… »

Вести дана »