Povezane vesti
Antić: Moje hapšenje je proba za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija
Insajder 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je da smatra da je njegovo hapšenje zbog kog je proveo 163 dana u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu "svake slobodne i nezavisne… »
Novica Antić: Moje hapšenje je „probni balon“ za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija
N1 Info 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne organizacije civilnog… »
Antić: Hapšenje kao probni balon
Danas 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je danas za FoNet da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru „probni balon“ za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne… »
Antić: Moje hapšenje je "probni balon" za pritiske, gašenje i kontrolisanje NVO
NIN 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je za FoNet da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne organizacije… »
Vesti dana »
Počeo prekid vatre Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 27 povezanih
Rusija: Tokom noći oborena 22 ukrajinska drona iznad ruske teritorije
Vesti online pre 39 minutajoš 10 povezanih
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom, pa se oglasio samo jednom rečenicom
Radio 021 pre 2 satajoš 4 povezane