Повезане вести
Антић: Моје хапшење је проба за притиске и гашење свих независних организација
Инсајдер 27.08.2024
Некадашњи председник Војног синдиката Србије (ВСС) Новица Антић изјавио је да сматра да је његово хапшење због ког је провео 163 дана у притвору "пробни балон" за притиске, гашење или стављање под контролу "сваке слободне и… »
Новица Антић: Моје хапшење је „пробни балон“ за притиске и гашење свих независних организација
Н1 Инфо 27.08.2024
Некадашњи председник Војног синдиката Србије (ВСС) Новица Антић изјавио је да су његово хапшење и 163 дана проведена у притвору "пробни балон" за притиске, гашење или стављање под контролу сваке слободне и независне… »
Антић: Хапшење као пробни балон
Данас 27.08.2024
Некадашњи председник Војног синдиката Србије (ВСС) Новица Антић изјавио је данас за ФоНет да су његово хапшење и 163 дана проведена у притвору „пробни балон“ за притиске, гашење или стављање под контролу сваке слободне и… »
Антић: Моје хапшење је "пробни балон" за притиске, гашење и контролисање НВО
НИН 27.08.2024
Некадашњи председник Војног синдиката Србије (ВСС) Новица Антић изјавио је за ФоНет да су његово хапшење и 163 дана проведена у притвору "пробни балон" за притиске, гашење или стављање под контролу сваке слободне и… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 8 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана