Povezane vesti

Antić: Moje hapšenje je proba za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija

Antić: Moje hapšenje je proba za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija

Insajder 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je da smatra da je njegovo hapšenje zbog kog je proveo 163 dana u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu "svake slobodne i nezavisne… »
Novica Antić: Moje hapšenje je „probni balon“ za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija

Novica Antić: Moje hapšenje je „probni balon“ za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija

N1 Info 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne organizacije civilnog… »
Antić: Hapšenje kao probni balon

Antić: Hapšenje kao probni balon

Danas 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je danas za FoNet da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru „probni balon“ za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne… »
Antić: Moje hapšenje je "probni balon" za pritiske, gašenje i kontrolisanje NVO

Antić: Moje hapšenje je "probni balon" za pritiske, gašenje i kontrolisanje NVO

NIN 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je za FoNet da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne organizacije… »

Vesti dana »