Povezane vesti
Antić: Moje hapšenje je proba za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija
Insajder 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je da smatra da je njegovo hapšenje zbog kog je proveo 163 dana u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu "svake slobodne i nezavisne organizacije… »
Novica Antić: Moje hapšenje je „probni balon“ za pritiske i gašenje svih nezavisnih organizacija
N1 Info 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne organizacije civilnog društva i… »
Antić: Hapšenje kao probni balon
Danas 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je danas za FoNet da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru „probni balon“ za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne organizacije… »
Antić: Moje hapšenje je "probni balon" za pritiske, gašenje i kontrolisanje NVO
NIN 27.08.2024
Nekadašnji predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić izjavio je za FoNet da su njegovo hapšenje i 163 dana provedena u pritvoru "probni balon" za pritiske, gašenje ili stavljanje pod kontrolu svake slobodne i nezavisne organizacije civilnog… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

'Pobunjeni univerzitet' sedmi dan protestuje pred Vladom Srbije
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 20 povezanih

Posle odbijenih prigovora, i opozicija u Kosjeriću najavljuje žalbe sudu – u Zaječaru sutra protest
Insajder pre 4 minutajoš 11 povezanih

"Reakcija Irana biće odlučnija i oštrija ako Izrael nastavi napade"
B92 pre 54 minutajoš 16 povezanih