Повезане вести

"Свадбе ће бити" Овако изгледа Радин нови дечко, појавио се у споту, а она открила планове: Мислим да је ред да добијем дете!

"Свадбе ће бити" Овако изгледа Радин нови дечко, појавио се у споту, а она открила планове: Мислим да је ред да добијем дете!

Курир 27.08.2024
Рада Манојловић издала је нови албум, а на њеном пројекту радио је и њен нови дечко Владимир Ранковић. Владимир Ранковић је, у песми коју је за Раду Манојловић писала Марина Туцаковић, написао мушке делове нумере. Поред тога… »
"Свадбе ће бити, ред је да добијем дете и да лежим као Милан": Рада ангажовала дечка за спот па открила планове

"Свадбе ће бити, ред је да добијем дете и да лежим као Милан": Рада ангажовала дечка за спот па открила планове

Мондо 27.08.2024
Осим што су у љубавном односу, Рада Манојловић је на новом албуму сарађивала са својим дечком. Рада Манојловић издала је нови албум, а на њеном пројекту радио је и њен нови дечко Владимир Ранковић. Владимир Ранковић у песми… »
(Фото) рука са тетоважом која је одала све: Нови дечко у споту Раде Манојловић: Певачица га скривала од јавности, а ево како…

(Фото) рука са тетоважом која је одала све: Нови дечко у споту Раде Манојловић: Певачица га скривала од јавности, а ево како…

Блиц 27.08.2024
Рада Манојловић издала је нови албум, а део целог пројекта је и њен нови дечко Владимир Ранковић. Владимир Ранковић у песми коју је за Раду Манојловић писала Марина Туцаковић, пева мушке делове нумере. Поред тога, Владимир је и… »
"Разведен и има двоје деце": Ко је нови дечко Раде Манојловић? Певачици помогао на новом албуму

"Разведен и има двоје деце": Ко је нови дечко Раде Манојловић? Певачици помогао на новом албуму

Мондо 27.08.2024
Рада Манојловић је поново заљубљена, а ево ко је њен нови дечко. Певачица Рада Манојловић поново је у жижи интересовања, откако се сазнало да је поново срећно заљубљена. У песми "Нисам дрогирана" коју је за Раду Манојловић… »
Откривено ко је нови дечко Раде Манојловић: Певачица му се јавно обратила и поручила – „Дигао си ме са дна“

Откривено ко је нови дечко Раде Манојловић: Певачица му се јавно обратила и поручила – „Дигао си ме са дна“

Нова 27.08.2024
: Певачица је недавно објавила свој нови албум, а на њему је вредно радила са својим новим партнером, Владимиром Ранковићем. Рада Манојловић је пре неколико дана обрадовала своје фанове, објавиши нови албум „Прва дама“, а једну… »
(Фото) ко је нови дечко раде Манојловић: Написао јој песму, а сада му се први пут јавно обратила

(Фото) ко је нови дечко раде Манојловић: Написао јој песму, а сада му се први пут јавно обратила

Блиц 26.08.2024
Певачица Рада Манојловић поново је у жижи интересовања, откако се сазнало да више није соло. У песми коју је за Раду Манојловић писала Марина Туцаковић, мушке делове песме написао је њен нови избараник Владимир Ранковић. Јасно… »

Вести дана »