Повезане вести
Новосађани прихватате ли извињење Голгетер Напретка жали због свог понашања
Дневник 27.08.2024
Фудбалери Напретка савладали су протеклог викенда као гости Војводину у Бачкој Тополи у мечу 6. кола Супер лиге Србије са 2:1 (0:0). Међутим, победу „чарапана“ засенио је простачки гест Марка Шарића који је постигао победоносни… »
Шарић: Извињавам се због ружног геста
Спортски журнал 27.08.2024
“Онакво понашање не приличи првотимцу Напретка. Нанео сам велику штету клубу и оставио саиграче на цедилу. И себи сам наудио, јер свестан сам да ме чека казна, заслужено”. Некултурно, најблаже речено, понео се Марко Шарић после… »
Хватао се за међуножје и направио хаос у Суперлиги, сад се огласио: Тек кад сам видео снимак, схватио сам!
Мондо 27.08.2024
Фудбалер Напретка Марко Шарић је хтео да се нашали, а урадио је нешто јако ружно. Велика се бура дигла на крају меча Војводине и Напретка у Суперлиги. На крају дуела у Бачкој Тополи Крушевљани су победили 2:1 и то голом Марка… »
Огласио се фудбалер који је згрозио Србију простачком прославом гола: Ево због чега се хватао за међуножје
Телеграф 27.08.2024
Препоручујемо. Читава Србија остала је згоржена током викенда због скандалозне прославе гола првотимца Напретка, Марка Шарића на утакмици 6. кола Суперлиге Србије против екипе Војводине из Новог Сада, када се хватао за међуножје… »
Хватао се за међуножје кад је дао гол, а САД се јавно извинио: Фудбалер открио зашто је то урадио, а поменуо и Војводину!
Курир 27.08.2024
Напредак је победио Војводину резултатом 2:1 на гостујућем терену, а утакмицу је обележио фудбалер Марко Шарић. Уместо да се прича и пише о његовом фантастичном голу, у центар пажње дошла је простачка прослава фудбалера… »
Вести дана »
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 14 минутајош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 4 сатијош 29 повезаних
Важно! Огласио се Партизан пред евролигашки вечити дерби - Црвену звезда чека пакао!
Курир пре 25 минутајош 67 повезаних
ИАЕА: у нуклеарки Фукушима након земљотреса, нису откривене абнормалности
Политика пре 55 минутајош 25 повезаних
Зеленски након састанка Коалиције вољних: Кључно јединство Европе, Украјине и САД
Еуроневс пре 1 сатјош 82 повезане