Povezane vesti
Ja sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, kaže Vulin
Slobodna Evropa 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je kao ministar policije i direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA) po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više… »
Javili se MENADžERI, molili da im se zabrana skine Srpski ministar stavio do znanja ko je pravio spiskove
Dnevnik 27.08.2024
BEOGRAD: Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. "Spiskove sam… »
Vulin: Ja sam lično sastavljao spiskove kao ministar policije i kao direktor BIA
Telegraf 27.08.2024
Preporučujemo. Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin reagovao je, kako je rekao, "na hajku koja se povela protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je hrvatska pevačica Severina zadržana na srpskoj granici". "Sav ološ koji misli da… »
Vulin: Spiskove nepoželjnih u Srbiji sam pravio ja
Beta 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor Bezbednosno informativne agencije (BIA) pravio spiskove onih kojima ne treba da bude dozvoljen ulazak u Srbiju, "po zakonu i po savesti". Vulin, koji je i… »
Vulin: Ja sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju
Danas 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin u saopštenju objavljenom na sajtu Pokreta socijalista napisao je da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se… »
Vulin: Spiskove nepoželjnih u Srbiji sam pravio ja
Radio sto plus 27.08.2024
Vulin, koji je i predsednik Pokreta socijalista, je u pisanoj izjavi koju je objavila ta stranka, reagujući na “hajku” koja se povela protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zato što je hrvatska pevačica Severina Vučković zadržana na… »
Lično ja sam pravio spiskove! Vulin o hajci posle Severininog zadržavanja na srpskoj granici
Alo 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na hajku koja se povela protiv predsednika Aleksandra Vučića zbog toga što je hrvatska pevačica Severina zadržana na srpskoj granici. - Sav ološ koji misli da Srbi nemaju ni državu, ni… »
N1 Info 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. „Spiskove sam pravio ja, kao… »
Vulin: Spiskove sam pravio ja kao ministar policije i direktor BIA
RTV 27.08.2024
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. "Spiskove sam… »
Aleksandar Vulin: Ja sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju kao ministar policije i direktor BIA
Nova 27.08.2024
: Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. „Spiskove sam pravio… »
Vulin: Ja sam pravio spiskove ko nije dobrodošao u Srbiju, mnogo ološa nepravedno zaboravljeno
Radio 021 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju. Dodao je da žali što im se nije više posvetio. "Spiskove sam pravio ja, kao… »
Nedeljnik 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. „Spiskove sam pravio ja, kao… »
Vulin: Ja sam radio popise onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dosta ološa je nepravedno zaboravljeno
SEEbiz 27.08.2024
BEOGRAD - Potpredsjednik vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor BIA-e po zakonu i savjesti radio popise onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. “Popise sam… »
Moj Novi Sad 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor BIA "po zakonu i savesti" pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju. – Spiskove sam pravio ja, kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i… »
Vulin: Spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju sam pravio ja, kao ministar policije i direktor BIA
Euronews 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. "Spiskove sam pravio ja… »
Vulin: Ja sam pravio spiskove ko nije dobrodošao u Srbiju
In medija 27.08.2024
„Mnogo ološa nepravedno zaboravljeno.“. Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju. Dodao je da žali što im se nije više… »
Vulin o spiskovima nepoželjnih u Srbiji: Ja sam ih pravio
Sputnik 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. Istakao je da su svi do… »
Vulin: Spiskove sam po zakonu i savesti pravio ja kao ministar policije i direktor BIA
Insajder 27.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je u utorak 27. avgusta da je kao ministar policije i direktor BIA po zakonu i savesti pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, dodajući da žali što im se nije više posvetio. 'Spiskove… »
"Žalim što im se nisam više posvetio" Vulin: Spiskove sam pravio ja kao ministar policije i direktor BIA, po zakonu i po…
Večernje novosti 27.08.2024
POTPREDSEDNIK Vlade Srbije Aleksandar Vulin reagovao je na hajku koja se povela protiv predsednika Aleksandra Vučića, zato što je hrvatska pevačica Severina zadržana na srpskoj granici. Foto: Tanjug/Jadranka Ilić - Sav ološ koji misli da Srbi… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda krenuli za Novi Sad, Dačić kaže da policija obezbeđuje trasu: Detaljna putanja i satnica kretanja studenata u blokadi
Blic pre 36 minutajoš 37 povezanih
'Na korak do pravde': Protestni marš beogradskih studenata do Novog Sada
BBC News pre 11 minutajoš 30 povezanih
Novi zastrašujući snimak sudara aviona i helikoptera: Ovo je trenutak kada je buknula vatrena lopta na nebu
Telegraf pre 52 minutajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 3 satajoš 4 povezane