Повезане вести
Млада ме пипала целу ноћ, прислонио ми је пиштољ на стомак: Наш певач завршио мастер на Машинском, ради у струци, а на…
Курир 27.08.2024
Стефан Бабић се три пута такмичио у „Звездама Гранда„, а јавност га највише памти по свађи коју је имао са Јеленом Карлеушом због њених коментара на које није могао да остане имун. За време такмичења је студирао државни… »
"Млада ме целу ноћ пипкала. Рекао сам младожењи шта му ради жена, а његов одговор ме шокирао" Певач открио шта је доживео на…
Блиц 27.08.2024
Бивши учесник музичког такмичења "Звезде Гранда", Стефан Бабић често наступа на приватним весељима, а како је испричао на једној свадби је доживео непријатну ситуацију. Наиме, Стефан је истакао да је са својом партнерком већ 12… »
Вести дана »
(Мапе) издржите још мало! Од данас креће нови удар кише, снега и хладноће, али! Преокрет од овог дана - кончано сунце и скоро 25 у плусу
Блиц пре 14 минутајош 4 повезане
Огласило се ВЈТ о протестима испред Ректората: Против свих који су напали полицију биће предузете мере
Нова пре 5 сатијош 1 повезана
Трамп: Крај напада на Иран за две-три недеље, а обезбеђивање Ормуског мореуза није посао САД
Бета пре 5 сатијош 2 повезане