Повезане вести

Пленковић: И даље не знамо који је "шпијун" ухваћен у Србији

Пленковић: И даље не знамо који је "шпијун" ухваћен у Србији

Радио 021 27.08.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је да нема никакве информације о наводном хапшењу хрватског шпијуна у Београду. "Амбасадор не зна ништа, министар не зна, Безбедносно-обавештајна агенција не зна ништа. Још трагамо за… »
Пленковић: И даље не знамо ко је наводни шпијун ухваћен у Србији

Пленковић: И даље не знамо ко је наводни шпијун ухваћен у Србији

Инсајдер 27.08.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је у уторак 27. августа да нема никакве информације о наводном хапшењу хрватског шпијуна у Београду. 'Амбасадор не зна ништа, министар не зна, Безбедносно-обавештајна агенција не зна… »
Пленковић: И даље не знамо ко је наводни шпијун ухваћен у Србији, смета ми шиканирање Северине

Пленковић: И даље не знамо ко је наводни шпијун ухваћен у Србији, смета ми шиканирање Северине

Бета 27.08.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је вечерас да нема никакве информације о наводном хапшењу хрватског шпијуна у Београду. "Амбасадор не зна ништа, министар не зна, Безбедносно-обавештајна агенција не зна ништа. Још… »
Пленковић: Смета ми шиканирање Северине, не знам шта Србија жели „операцијом шпијун“

Пленковић: Смета ми шиканирање Северине, не знам шта Србија жели „операцијом шпијун“

Нова 27.08.2024
: Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је вечерас да нема никакве информације о наводном хапшењу хрватског шпијуна у Београду. „Амбасадор не зна ништа, министар не зна, Безбедносно-обавештајна агенција не зна ништа. Још… »

Нови магазин 27.08.2024
Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је вечерас да нема никакве информације о наводном хапшењу хрватског шпијуна у Београду. "Амбасадор не зна ништа, министар не зна, Безбедносно-обавештајна агенција не зна ништа. Још… »
Нове варнице између Београда и Загреба: Песмом на песму

Нове варнице између Београда и Загреба: Песмом на песму

Инсајдер 27.08.2024
Тек што су се спустиле тензије у односима Београда и Загреба до којих готово традиционално долази почетком августа када једни одржавају комеморације, а други славе годишњицу хрватске војне акције "Олуја" током које је протерано… »
„Хрватска поп звезда назива Вучића диктатором“: И Политицо пише о привођењу Северине

„Хрватска поп звезда назива Вучића диктатором“: И Политицо пише о привођењу Северине

Данас 27.08.2024
Хрватска поп звезда Северина, након што је приведена на граничном прелазу по доласку у Србију током викенда, обец́ала је да нец́е доћи у Србију све док је на власти диктатор Александар Вучиц́, преноси Политицо додајући да је… »
Шта кажу из Министарства спољних послова Хрватске за Данас о хапшењу хрватског шпијуна: „Немамо сазнања да се то заиста…

Шта кажу из Министарства спољних послова Хрватске за Данас о хапшењу хрватског шпијуна: „Немамо сазнања да се то заиста…

Данас 27.08.2024
“Немамо сазнања о поменутој теми, нити да се такав догађај заиста догодио”, кажу из хрватског Министарства спољних и европских послова поводом наводног хапшења “хрватског шпијуна” у Београду. Подсетимо, министар унутрашњих… »
Грлић Радман о хапшењу хрватског шпијуна у Београду: Није у фокусу власти, не знамо ко је особа ни да ли се догодило

Грлић Радман о хапшењу хрватског шпијуна у Београду: Није у фокусу власти, не знамо ко је особа ни да ли се догодило

Н1 Инфо 27.08.2024
Министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман изјавио је да наводно хапшење "хрватског шпијуна” у Београду није у фокусу власти у Загребу и да не знају о којој би то особи уопште могла да буде реч, нити да… »
Грлић Радман: Хапшење "хрватског шпијуна" није у фокусу власти у Хрватској

Грлић Радман: Хапшење "хрватског шпијуна" није у фокусу власти у Хрватској

НИН 27.08.2024
Министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман изјавио је да хапшење "хрватског шпијуна” у Београду није у фокусу власти у Загребу и да не знају о којој би то особи уопште могла да буде реч, нити да ли се то… »
„Не знам кога то занима“: Министар спољних послова Хрватске о хапшењу хрватског шпијуна у Београду

„Не знам кога то занима“: Министар спољних послова Хрватске о хапшењу хрватског шпијуна у Београду

Данас 27.08.2024
Министар спољних и европских послова Хрватске Гордан Грлић Радман изјавио је данас да наводно хапшење „хрватског шпијуна” у Београду није у фокусу власти у Загребу и да не знају о којој би то особи уопште могла да буде реч… »
"Остварили су два циља НДХ, на трећем још раде" Каран о хапшењу хрватског шпијуна: Остало им је да буду у границама из '41.…

"Остварили су два циља НДХ, на трећем још раде" Каран о хапшењу хрватског шпијуна: Остало им је да буду у границама из '41.…

Курир 27.08.2024
На подручју Београда ухапшена је особа осумњичена за шпијунажу у корист Хрватске. Хапшење је потврдио министар унутрашњих послова Ивица Дачић, док из Загреба тврде да о томе немају никаквих сазнања. Министар унутрашњих… »

Вести дана »