Povezane vesti
Plenković: I dalje ne znamo koji je "špijun" uhvaćen u Srbiji
Radio 021 27.08.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je da nema nikakve informacije o navodnom hapšenju hrvatskog špijuna u Beogradu. "Ambasador ne zna ništa, ministar ne zna, Bezbednosno-obaveštajna agencija ne zna ništa. Još tragamo za imenom i… »
Plenković: I dalje ne znamo ko je navodni špijun uhvaćen u Srbiji
Insajder 27.08.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je u utorak 27. avgusta da nema nikakve informacije o navodnom hapšenju hrvatskog špijuna u Beogradu. 'Ambasador ne zna ništa, ministar ne zna, Bezbednosno-obaveštajna agencija ne zna ništa. Još tragamo za… »
Plenković: I dalje ne znamo ko je navodni špijun uhvaćen u Srbiji, smeta mi šikaniranje Severine
Beta 27.08.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je večeras da nema nikakve informacije o navodnom hapšenju hrvatskog špijuna u Beogradu. "Ambasador ne zna ništa, ministar ne zna, Bezbednosno-obaveštajna agencija ne zna ništa. Još tragamo za imenom i… »
Plenković: Smeta mi šikaniranje Severine, ne znam šta Srbija želi „operacijom špijun“
Nova 27.08.2024
: Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je večeras da nema nikakve informacije o navodnom hapšenju hrvatskog špijuna u Beogradu. „Ambasador ne zna ništa, ministar ne zna, Bezbednosno-obaveštajna agencija ne zna ništa. Još tragamo za imenom… »
Plenković: I dalje ne znamo ko je navodni špijun uhvaćen u Srbiji, smeta mi šikaniranje Severine
Novi magazin 27.08.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je večeras da nema nikakve informacije o navodnom hapšenju hrvatskog špijuna u Beogradu. "Ambasador ne zna ništa, ministar ne zna, Bezbednosno-obaveštajna agencija ne zna ništa. Još tragamo za imenom i… »
Nove varnice između Beograda i Zagreba: Pesmom na pesmu
Insajder 27.08.2024
Tek što su se spustile tenzije u odnosima Beograda i Zagreba do kojih gotovo tradicionalno dolazi početkom avgusta kada jedni održavaju komemoracije, a drugi slave godišnjicu hrvatske vojne akcije "Oluja" tokom koje je proterano više od 200.000 Srba… »
„Hrvatska pop zvezda naziva Vučića diktatorom“: I Politico piše o privođenju Severine
Danas 27.08.2024
Hrvatska pop zvezda Severina, nakon što je privedena na graničnom prelazu po dolasku u Srbiju tokom vikenda, obećala je da neće doći u Srbiju sve dok je na vlasti diktator Aleksandar Vučić, prenosi Politico dodajući da je „nekoliko sati… »
Šta kažu iz Ministarstva spoljnih poslova Hrvatske za Danas o hapšenju hrvatskog špijuna: „Nemamo saznanja da se to…
Danas 27.08.2024
“Nemamo saznanja o pomenutoj temi, niti da se takav događaj zaista dogodio”, kažu iz hrvatskog Ministarstva spoljnih i evropskih poslova povodom navodnog hapšenja “hrvatskog špijuna” u Beogradu. Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Ivica… »
Grlić Radman o hapšenju hrvatskog špijuna u Beogradu: Nije u fokusu vlasti, ne znamo ko je osoba ni da li se dogodilo
N1 Info 27.08.2024
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je da navodno hapšenje "hrvatskog špijuna” u Beogradu nije u fokusu vlasti u Zagrebu i da ne znaju o kojoj bi to osobi uopšte mogla da bude reč, niti da li se to zaista… »
„Ne znam koga to zanima“: Ministar spoljnih poslova Hrvatske o hapšenju hrvatskog špijuna u Beogradu
Danas 27.08.2024
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da navodno hapšenje „hrvatskog špijuna” u Beogradu nije u fokusu vlasti u Zagrebu i da ne znaju o kojoj bi to osobi uopšte mogla da bude reč, niti da li se to… »
Grlić Radman: Hapšenje "hrvatskog špijuna" nije u fokusu vlasti u Hrvatskoj
NIN 27.08.2024
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je da hapšenje "hrvatskog špijuna” u Beogradu nije u fokusu vlasti u Zagrebu i da ne znaju o kojoj bi to osobi uopšte mogla da bude reč, niti da li se to zaista dogodilo… »
"Ostvarili su dva cilja NDH, na trećem još rade" Karan o hapšenju hrvatskog špijuna: Ostalo im je da budu u granicama iz…
Kurir 27.08.2024
Na području Beograda uhapšena je osoba osumnjičena za špijunažu u korist Hrvatske. Hapšenje je potvrdio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, dok iz Zagreba tvrde da o tome nemaju nikakvih saznanja. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Novak sinoć nije došao na red, zakazan novi termin četvrtfinala Majamija!
Sportske.net pre 40 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 46 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 35 minutajoš 10 povezanih