Повезане вести

Влаховић је нови Тигар: Италијански медији у свом стилу о нападачу Јувентуса и селекције Србије

Влаховић је нови Тигар: Италијански медији у свом стилу о нападачу Јувентуса и селекције Србије

Вечерње новости 27.08.2024
МАЛО фали спортским новинарима у Италији да у навијачкој и претерано поетичној еуфорији дају неочекивани надимак неком фудбалеру. Почело је са Дејаном Савићевићем, наставило се са асовима сличног или мањег кова, а најновији… »
Тијаго Мота о Влаховићу: "Он је лидер групе, само нека настави овако!"

Тијаго Мота о Влаховићу: "Он је лидер групе, само нека настави овако!"

Спортске.нет 27.08.2024
Душан Влаховић био је синоћ централна фигура у Верони где је Јувентус савладао домаћина резултатом 3:0. Репрезентативац Србије постигао је два гола и тако био најзаслужнији за лак тријумф "старе даме", а то су му били и први… »
Мота нахвалио влаховића: Душан је лидер, он мора овако да настави!

Мота нахвалио влаховића: Душан је лидер, он мора овако да настави!

Хот спорт 27.08.2024
Али је и Влаховић нахвалио Моту… Фудбалери Јувентуса победили су Верону 3:0 (2:0) у другом колиу Серија А, а централна фигура меча био је Душан Влаховић. Српски фудбалер постигао је два гола и тако био најзаслужнији за тријумф… »
"Нови тренер ми је рекао да сам превише нервозан!" Душан Влаховић о новој ери Јувентуса: Не треба да се љутим због глупости!…

"Нови тренер ми је рекао да сам превише нервозан!" Душан Влаховић о новој ери Јувентуса: Не треба да се љутим због глупости!…

Вечерње новости 27.08.2024
Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић био је пун утисака после утакмице против Вероне у другом колу Серије А. ФОТО: Тањуг/АП Српски нападач је успео два пута да се упише у стрелце и доведе Јувентус до победе против Вероне (3:0)… »
Мота задовољан Влаховићем: "Он је лидер"

Мота задовољан Влаховићем: "Он је лидер"

Б92 27.08.2024
Тренер Јувентуса Тијаго Мота је имао речи хвале када је у питању српски нападач Душан Влаховић. Јувентус је савладао Верону са 3:0 у другом колу Серије А и са две победе започео сезону. Двоструки стрелац на том мечу био је… »
Влаховић: "Мота нас је променио"

Влаховић: "Мота нас је променио"

Б92 27.08.2024
Фудбалер Јувентуса Душан Влаховић је причао за медије после одличне утакмице против Вероне у другом колу Серије А. Српски нападач је успео два пута да се упише у стрелце и доведе Јувентус до победе против Вероне (3:0). Влаховић… »

Вести дана »