Povezane vesti
Subotica protiv nasilja: Po kom kriterijumu je Karleuša izabrana da nastupi za Dan grada?
Novi magazin 27.08.2024
Koalicija "Subotica protiv nasilja - Biram Suboticu - Nela Tonković" optužila je danas lokalnu vlast za netransparentan proces odabira izvođača i finansiranja povodom obeležavanja Dana grada. Oni su zatražili od lokalne vlasti da objasni građanima na… »
Koalicija "Subotica protiv nasilja": Netransparentan proces odabira izvođača i finansiranja koncerta povodom Dana grada
Subotica.com 27.08.2024
Medijski tim koalicije „Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković“ izdao je saopštenje povodom programa koji je pripremljen povodom obeležavanja Dana grada i zvanično saopšten juče. Više od mesec i po dana nakon što je naša Koalicija… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 26 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana