Повезане вести
"Од јуна до децембра са 115 кг спала сам на 63": Певачица испричала како је успела да врати младалачку линију
Мондо 27.08.2024
Аница Миленковић је била једна од највећих звезда 90-их година, а прославила се хитом "На ланчићу име твоје", а затим отишла у Америку. Певачица Аница Миленковић последњих година живи мирним животом, те се о њеној приватности… »
"Имала сам 115 КГ, а онда сам спала на 63": Певачица се истопила за шест месеци, а ево какав је јеловник имала
Блиц 27.08.2024
Певачица Аница Миленковић последњих година живи мирним животом, те се о њеној приватности не зна много. Ипак, она је једном приликом говорила о свом животу и тада је открила да је смршала чак 52 килограма за само шест месеци. -… »
"Имала сам 115 КГ, а онда сам спала на 63" Певачица се истопила за 6 месеци и вратила младалачку линију, ово је њена тајна
Курир 27.08.2024
Певачица Аница Миленковић последњих година живи мирним животом, те се о њеној приватности не зна много. Ипак, она је једном приликом говорила о свом животу и тада је открила да је смршала чак 52 килограма за само шест месеци. -… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Повређено 13 особа, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 21 минутајош 29 повезаних
ТСЦ прекинуо црни низ: Јовановићи пресудили Спартаку усред Суботице!
Хот спорт пре 11 минутајош 32 повезане
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 2 сатајош 47 повезаних