Povezane vesti

Selma Bajrami reagovala na Vučićevu izjavu: Ne mogu da verujem čime se predsednik jedne države bavi

Selma Bajrami reagovala na Vučićevu izjavu: Ne mogu da verujem čime se predsednik jedne države bavi

N1 Info 27.08.2024
Bosansko-hercegovačka pevačica Selma Bajrami govorila je za N1 Sarajevo nakon što je Aleksandar Vučić na TV Pink pomenuo dok je govorio o zadržavanju hrvatske pevačice Severine Vučković na granici. Predsednik Srbije je tim povodom rekao… »
Selma Bajrami odgovorila Vučiću: Ne mogu da verujem čime se predsednik jedne države bavi

Selma Bajrami odgovorila Vučiću: Ne mogu da verujem čime se predsednik jedne države bavi

Danas 27.08.2024
Bosansko-hercegovačka pevačica Selma Bajrami govorila je za N1 Sarajevo nakon što je Aleksandar Vučić na TV Pink pomenuo dok je govorio o zadržavanju hrvatske pevačice Severine Vučković na granici. Predsednik Srbije je tim povodom rekao… »
"Srbija nije demokratska država": Predsednik Hrvatskog sabora o zadržavanju Severine

"Srbija nije demokratska država": Predsednik Hrvatskog sabora o zadržavanju Severine

NIN 27.08.2024
Predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izjavio je da Srbija nije demokratska država, kao i da izaziva "regionalne kavge". "Moramo biti vrlo otvoreni i reći da Srbija nije demokratska država. Ovo što su učinili i gospođi Vučković pokazuje… »
„Mislim da bi bilo pametno da mediji malo ignorišu Vučića“: Predsednik hrvatskog parlamenta nakon privođenja Severine

„Mislim da bi bilo pametno da mediji malo ignorišu Vučića“: Predsednik hrvatskog parlamenta nakon privođenja Severine

Danas 27.08.2024
Predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković poručio je da Srbija nije demokratska zemlja. Osim što sedi na dve stolice, to je nedosledno, neprincipijelno i izaziva regionalne svađe, a treba biti pametniji i ne nasedati na provokacije. „Moramo… »
Vučić o zadržavanju Severine: Glupo i nepotrebno, iako o njoj mislim sve najgore

Vučić o zadržavanju Severine: Glupo i nepotrebno, iako o njoj mislim sve najgore

Danas 27.08.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je gostujući na TV Pink prokomentarisao i zadržavanje na granici hrvatske pevačice Severine Vučković. „Iznenadiću vas sada ovim što ću imati da vam kažem. Ja sam jutros zvao Dačića, probudio ga, da vidim… »
Ukidaju se liste nepoželjnih: Evo ko će sve ponovo moći da uđe u Srbiju - Protiv nekih su čak pisane i peticije

Ukidaju se liste nepoželjnih: Evo ko će sve ponovo moći da uđe u Srbiju - Protiv nekih su čak pisane i peticije

Blic 26.08.2024
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, otkrio je detalje slučaja pevačice Severine Vučković koja je zadržana na našoj granici. Aleksandar Vučić istakao je da će se liste nepoželjnih ukinuti. - Iznenadiću vas sada ovim što ću imati da vam… »

Vesti dana »