Повезане вести

Пантер на представљању у Барси: "Дошао сам да се борим за трофеје, циљ ми је да будем најбољи стрелац!"

Пантер на представљању у Барси: "Дошао сам да се борим за трофеје, циљ ми је да будем најбољи стрелац!"

Спортске.нет 27.08.2024
Предводио је Кевин Пантер са капитенском траком око руке Партизан у претходне две сезоне Американац Кевин Пантер, а ово лета је напустио црно-беле и отишао у Барслону. Данас је 31-годишњи бек представљен у "блауграни", а том… »
Да ли је Пантер "прозвао" Партизан? Ево шта је Американац управо рекао у Барселони

Да ли је Пантер "прозвао" Партизан? Ево шта је Американац управо рекао у Барселони

Вечерње новости 27.08.2024
Амерички кошаркаш Кевин Пантер напустио је Партизан овог лета и преселио се у Барселону, а на представљању тима говорио је за медије о овој одлуци и рекао да му је драго што је дошао у прилику да се бори за трофеј. То је, на… »
Огласио се кевин Пантер: „Искусан сам играч, добио сам лепу прилику да се борим за трофеје!“

Огласио се кевин Пантер: „Искусан сам играч, добио сам лепу прилику да се борим за трофеје!“

Хот спорт 27.08.2024
Након сезоне за заборав, има прилику да покаже колико заправо вреди. Кевин Пантер, који се недавно придружио Барселони, говорио је пред почетак нове сезоне. Пантер је претходно био капитен Партизана, али је одлучио да промени… »
Пантер из Барселоне: "Добио сам лепу прилику да се борим за трофеје"

Пантер из Барселоне: "Добио сам лепу прилику да се борим за трофеје"

Б92 27.08.2024
Кевин Пантер, нови кошаркаш Барселоне, огласио се пред почетак сезоне. Доскорашњи капитен Партизана Кевин Пантер одлучио је да напусти црно-беле и каријеру настави у Барселони. Барселона је саставила феноменалну екипу за нову… »
Пантер самоуверен: Желим да будем најбољи стрелац Барсе!

Пантер самоуверен: Желим да будем најбољи стрелац Барсе!

Спорт клуб 27.08.2024
Кевин Пантер, капитен Партизана, играч који је навијача донео много радости као једна од централних фигура на путу ка освајању АБА лиге и на путу ка пласману у ТОП 8 фазу Евролиге, напустио је црно – бели табор током лета, а… »

Вести дана »