Povezane vesti
"Za njega bih se žrtvovala" Jovana Jeremić ocenila naše sportiste, a prema ovom poznatom fudbaleru gaji simpatije
Kurir 27.08.2024
Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji komentarisala je naše najbolje sportiste, pa otkrila koji je od njih njenom srcu najbliži. Jovana Jeremić objasnila je svoje simpatije prema Kristijanu Ronaldu. - Ne znam kako oni… »
"Za njega bih se žrtvovala": Jovana Jeremić ocenila naše sportiste, evo ko joj je najzgodniji: A njima je našla manu
Blic 27.08.2024
Jovana Jeremić, voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji komentarisala je naše najbolje sportiste, pa otkrila koji je od njih njenom srcu najbliži. Jovana Jeremić objasnila je svoje simpatije prema Kristijanu Ronaldu. - Ne znam kako oni… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 46 minutajoš 29 povezanih
Predložen pritvor za Vesića, Tanasković i 11 osumnjičenih, za ženom koja je u inostranstvu poternica
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 11 satijoš 3 povezane
Nikola Jokić dobio sina: Slavlje u kući srpskog košarkaša
Večernje novosti pre 34 minutajoš 10 povezanih
Zelenski: Ukrajina radi na razvoju novih tipova PVO; Putin: Raketni sistem "orešnik" garant teritorijalnog integriteta
RTS pre 41 minutajoš 3 povezane