Povezane vesti
Fudbaler iz Nigerije je novi učesnik "Elite 8": Najavio ga je sam Željko Mitrović, on otkrio motive ulaska
Mondo 27.08.2024
Učesnici nove sezone "Elite" i "Farme" uveliko pregovaraju i potpisuju ugovore sa Željkom Mitrovićem, a među njima je i jedan fudbaler. Radi se o Viktoru, koji je poreklom iz Nigerije, a za promenu profesije se odlučio jer mu se dopao rijaliti, ali i… »
Ovaj fudbaler ulazi u "elitu 8"! Njega je najavio sam Željko Mitrović, odmah mu je ponudio ugovor: Kupila me je njegova majka!…
Kurir 27.08.2024
Učesnici nove sezone " Elite" i " Farme" uveliko pregovaraju i potpisuju ufgovore sa čelnikom Pinka Željkom Mitrovićem, a među njima je i jedan fudbaler. Radi se o Viktoru, koji je poreklom iz Nigerije, a za promenu profesije se odlučio jer mu se dopao… »
Zgodni fudbaler ulazi u elitu 8! Željko Mitrović ga lično predstavio javnosti, ne možete ni da naslutite o kome se radi!
Alo 27.08.2024
Predstavio ga je javnosti. Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media Group, danas je objavio ime novog učesnika rijalitija "Elite 8". U pitanju je Viktor, fudbaler iz Nigerije, koji je priznao da ga je rijaliti fascinirao, ali i zbog atraktivnosti… »
Željko Mitrović otkrio novog učesnika rijalitija: U pitanju je zgodni fudbaler iz inostranstva
Telegraf 27.08.2024
Preporučujemo. Elita 8 počinje 7. septembra, a danas je, 27. avgusta Željko Mitrović otkrio ime još jednom učesnika koji ulazi na imanje u Šimanovcima. Radi se o fudbaleru Viktoru, koji je poreklom iz Nigerije, a za promenu profesije se odlučio jer mu se… »
Vesti dana »

Za tačno sat vremena počinje jesen: Dani postaju kraći, a noći duže
BizLife pre 3 satajoš 60 povezanih

Italija u znaku štrajka solidarnosti s Gazom – saobraćaj i škole stali, luke blokirane
RTV Novi Pazar pre 38 minutajoš 23 povezane

Napadnuta Moskva, odjekuju eksplozije! Ukrajinski dronovi oboreni, putnički avioni leteli tik iznad zgrada! (video)
Kurir pre 59 minutajoš 24 povezane