Povezane vesti
Ognjen Dobrić pred prvu utakmicu u sezoni: „Kao da nisam ni odlazio“
Hot sport 27.08.2024
Zvezda će novu sezonu otvoriti prijateljski mečom sa Jahorinom! Ognjen Dobrić, nakon povratka u redove Crvene zvezde, izjavio je da se oseća kao da nikada nije ni napustio klub. – Kao da nisam ni odlazio. Prihvatili su me kao svog, svi su mi poznati… »
Dobrić o povratku u Zvezdu: Kao da nisam ni odlazio
Sport klub 27.08.2024
Bek Ognjen Dobrić, povratnik u Crvenu zvezdu, istakao je da se oseća kao da nije ni odlazio sa Malog Kalemegdana. Utakmice Evrolige gledajte ekskluzivno na kanalima Sport kluba „Prihvatili su me dobro, to su sve moji ljudi. Znam sve ovde, skoro celu… »
Dobrić: "Kao da nisam ni odlazio, to su sve moji ljudi"
Sportske.net 27.08.2024
Ognjen Dobrić po povratku u Crvenu zvezdu istakao je da se oseća kao da je sve vreme član crveno-belih. „Kao da nisam ni odlazio. Prihvatili su me dobro, to su sve moji ljudi. Znam sve ovde, skoro celu ekipu, a novi saigrači su se brzo uklopili“, kazao… »
Vesti dana »

(BLOG) Dimne bombe i biber sprej u sali: Naguravanje obezbeđenja i odbornika opozicije
N1 Info pre 29 minutajoš 24 povezane

Izjave Trampa, Erdogana i Makrona poljuljale svetsko tlo Haos nakon stava o ruskom gasu, "Priznajemo Palestinu", "Deci u Gazi amputiraju ruke"
Kurir pre 44 minutajoš 59 povezanih

Spremite kišobrane! Stižu kiša i olujni vetar, zahlađenje od ovog datuma
Alo pre 34 minutajoš 25 povezanih

Dronovima gađan brod sa aktivistima i humanitarnom pomoći za Gazu: Jeziv napad u blizini Krita (Video)
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 17 poginulih
BBC News pre 19 minutajoš 21 povezana