Повезане вести

Србин је то! Рус очитао лекцију допингованом свету, па се поклонио Новаку Ђоковићу за век векова

Србин је то! Рус очитао лекцију допингованом свету, па се поклонио Новаку Ђоковићу за век векова

Вечерње новости 28.08.2024
РУСКИ тенисер Данил Медведев је победом отворио такмичење на Ју-Ес опену пошто је савладао српског тенисера Душана Лајовића. Тањуг/АП А након победе бивши освајач Ју-Ес опена из 2021. године је очитао лекцију тениском свету око… »
Медведев: "То ме је још више очарало, иако сам већ очаран Новаком"

Медведев: "То ме је још више очарало, иако сам већ очаран Новаком"

Б92 28.08.2024
Руски тенисер Данил Медведев нахвалио је Новака Ђоковића за злато на Олимпијским играма у Паризу. Ђоковић је, као што сви већ знају, освојио прво олимпијско злато ове године. Он је у финалу победио Карлоса Алкараса са 2-0 у… »
Синер: Осећам да је сјајан био одговор навијача

Синер: Осећам да је сјајан био одговор навијача

Спорт клуб 28.08.2024
Први тенисер света Јаник Синер успешно је стартовао на УС Опену, иако се налази у деликатном тренутку када се над њим надвио облак допинг афере. Да ни публика не прихвата на најбољи начин све то што се дешава око њега показала… »
Рус више није могао да ћути! Шокантна изјава Данила Медведева на Ју-Ес опену затресла тениски свет

Рус више није могао да ћути! Шокантна изјава Данила Медведева на Ју-Ес опену затресла тениски свет

Вечерње новости 28.08.2024
Руски тенисер Данил Медведев говорио је о актуелном случају у тенису након победе над Душаном Лајовићем. Тањуг/АП Он није могао више да се прави луд, окреће главу и ћути када је Јаник Синер у питању. - Мислим да је моја… »
Медведев: "Допинг ме плаши - замисли кажу ти да имаш кокаин у крви"

Медведев: "Допинг ме плаши - замисли кажу ти да имаш кокаин у крви"

Б92 28.08.2024
Руски тенисер Данил Медведев коментарисао је актуелну причу око допинга у коју је био укључен Јаник Синер. Италијан је у марту два пута био позитиван на клостебол, у међувремену је проглашен невиним, с тим да су му одузети… »
Синер: "Није лако"

Синер: "Није лако"

Б92 28.08.2024
Италијански тенисер Јаник Синер каже да му није баш лако након читаве афере око допинга. Синер је у марту био позитиван на забрањени клостебол, али је прошле седмице проглашен невиним, иако су му одузети новац и бодови из… »

Вести дана »