Povezane vesti

Ovo je snajka radoša bajića: Nedeljkova žena se nikada ne pojavljuje u javnosti, rodila mu dvoje dece, a svi se dive njenoj…

Ovo je snajka radoša bajića: Nedeljkova žena se nikada ne pojavljuje u javnosti, rodila mu dvoje dece, a svi se dive njenoj…

Blic 28.08.2024
Glumac i reditelj Radoš Bajić svoj privatan život pokušava da sakrije od očiju javnosti, iako se i njegov sin Nedeljko, kao i ćerka Jelena takođe bave javnim poslom. Naime, Nedeljko je krenuo očevim stopama, te se bavi glumom, dok je Jelena… »
"Saveti od žene koja ima 40 i kusur nisu potrebni": Ovo je istina o odnosu Đine Džinović i majke Meline: "Da l' se meni…

"Saveti od žene koja ima 40 i kusur nisu potrebni": Ovo je istina o odnosu Đine Džinović i majke Meline: "Da l' se meni…

Blic 28.08.2024
Folker Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga Melina pre par meseci su stavili tačku na njihov brak, o čemu javnost već dugo bruji. O Melininom novom dečku se mesecima unazad priča, dok su nedavno isplivale informacije i o Harisovoj novoj… »
"Volim malo da: Lažem..." Ćerka Harisa Džinovića bez dlake na jeziku: "Zbog oca me je najviše blam", evo da li planira da…

"Volim malo da: Lažem..." Ćerka Harisa Džinovića bez dlake na jeziku: "Zbog oca me je najviše blam", evo da li planira da…

Blic 27.08.2024
Čuveni folker Haris Džinović i njegova dugogodišnja žena, modna kreatorka Melina Galić, nedavno su se brzopotezno razveli, a on je javno izneo sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se piše. O njihovim naslednicima, ćerki Đini… »

Vesti dana »