Povezane vesti

"Videli smo se pre mesec dana..." Miroslav Ilić pružio podršku Bori Đorđeviću: "Mi smo školski drugovi, žao mi je..."

"Videli smo se pre mesec dana..." Miroslav Ilić pružio podršku Bori Đorđeviću: "Mi smo školski drugovi, žao mi je..."

Kurir 28.08.2024
Legendarni roker Bora Đorđević vodi svoju veliku bitku i trenutno je u bolnici u Sloveniji, gde poslednjih godina živi sa suprugom Dubravkom. Poštovaoci njegovog lika i dela, brojne kolege i prijatelji svakodnevno mu pružaju podršku i mole se za njegovo… »
"U poslednje vreme se videlo da je baš bolestan": Komšije o Bori Čorbi, otkrili kakav je roker privatno

"U poslednje vreme se videlo da je baš bolestan": Komšije o Bori Čorbi, otkrili kakav je roker privatno

Mondo 28.08.2024
Bora Đorđević već nekoliko dana se nalazi u bolnici, a njegove komšije ne kriju koliko ga vole i žele mu brz oporavak. Bora Đorđević i dalje se zbog lošeg zdravstvenog stanja nalazi na respiratoru u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gde mu se lekari… »
"Poslednji put sam ga videla pre dva meseca": Oglasile se komšije Bore Čorbe iz Ljubljane

"Poslednji put sam ga videla pre dva meseca": Oglasile se komšije Bore Čorbe iz Ljubljane

Blic 27.08.2024
Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja Čorba" nalazi se u bolnici u Ljubljani, njegovo stanje je kritično i priključen je na respirator. Bori podršku pružaju i komšije i svi oni koji ga sreću u Ljubljani, gradu u kojem roker živi sa suprugom. - Mnogo nam… »

Vesti dana »

Danas je najtužniji dan u hrišćanstvu - Veliki petak

Danas je najtužniji dan u hrišćanstvu - Veliki petak

N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih
Tokom dana hladnije od proseka, popodne sunčano

Tokom dana hladnije od proseka, popodne sunčano

Šabačke novosti pre 39 minutajoš 10 povezanih
Danas počinje puna primena EES sistema

Danas počinje puna primena EES sistema

RTV pre 15 minutajoš 2 povezane