Povezane vesti

Andrej Gnjot u obraćanju Apelacionom sudu: Molim vas, sačuvajte moj život, to je lako

Andrej Gnjot u obraćanju Apelacionom sudu: Molim vas, sačuvajte moj život, to je lako

Vreme 28.08.2024
Moje oči i moje srce su i dalje otvoreni, uprkos patnjama koje su mi nanete. Vidim zemlju u srcu Evrope na koju se ne treba stideti – i to je Srbija. Vidim dobre i plemenite ljude na koje se možete ponositi – to su Srbi, rekao je Gnjot pred… »
„Srbija nema politički interes da izruči Gnjota“: Kako će se okončati drama beloruskog aktiviste

„Srbija nema politički interes da izruči Gnjota“: Kako će se okončati drama beloruskog aktiviste

N1 Info 28.08.2024
Politikolog Aleksandar Đokić smatra da Srbija nema politički interes da izruči Belorusiji aktivistu Andreja Gnjota, koga Minsk traži zbog utaje od 300.000 evra poreza, već je jednostavno morala da odgovori na međunarodnu poternicu koja je za njim… »

N1 Info 28.08.2024
Politikolog Aleksandar Đokić smatra da Srbija nema politički interes da izruči Belorusiji aktivistu Andreja Gnjota, koga Minsk traži zbog utaje od 300.000 evra poreza, već je jednostavno morala da odgovori na međunarodnu poternicu koja je za njim… »
Deportacija u Belorusiju: aktivista se bori za svoj život

Deportacija u Belorusiju: aktivista se bori za svoj život

Dojče vele 28.08.2024
Belorusija je Andreja Gnjota optužila za utaju poreza. Aktivista je pritvoren u Srbiji i boji se da će ga deportovati u Belorusiju. Kaže da su optužbe politički motivisane. Za njega se zalažu brojne javne ličnosti. Sudije u Beogradu opet odlučuju… »

Vesti dana »