Повезане вести

Синера питали о томе што га прозивају други тенисери за допинг: "Кад имам неком нешто да кажем, одем лично..."

Синера питали о томе што га прозивају други тенисери за допинг: "Кад имам неком нешто да кажем, одем лично..."

Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Не стишава се бура око Јаника Синера и његове допинг афере, а многе је занимало како ће све изгледати када се први пут буде појавио на теренима УС Опена. Италијан, кога је публика обожавала пре сазнања да је пао… »
"Зашто је чекао пет месеци да то уради?!" Кирјос брутално ударио на Синера, па прозвао Надала: Да се ово мени десило...

"Зашто је чекао пет месеци да то уради?!" Кирјос брутално ударио на Синера, па прозвао Надала: Да се ово мени десило...

Курир 28.08.2024
Не престаје да се прича о допинг афери Јаника Синера, а опет се о томе оглашавао Ник Кирјос. Аустралијанац није задовољан због изостанка озбиљније казне као и многи други тенисери. Италијан је добио позитиван резултат допинг… »
"Реакција публике? Мислим да је било..." Погледајте како је Синер одговорио на питање о звиждуцима са трибина

"Реакција публике? Мислим да је било..." Погледајте како је Синер одговорио на питање о звиждуцима са трибина

Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Први тенисер света Јаник Синер победио је домаћег тенисера Мекензија Мекдоналда у 1. колу УС Опена, а занимљиво је да је пре изласка на терен могао да чује и звиждуке са трибина. Реакција навијача је била… »
Навијачи звиждали синеру, он им се обратио! Ево шта је Италијан поручио публици после првог меча након допинг скандала

Навијачи звиждали синеру, он им се обратио! Ево шта је Италијан поручио публици после првог меча након допинг скандала

Курир 28.08.2024
Први тенисер света Јаник Синер одиграо је први меч након што је допинг скандал у којем се нашао дошао до јавности. Подсетимо, Италијан је добио позитиван резултат допинг теста током Индијан Велса, а затим још један осам дана… »

Вести дана »