Повезане вести

На Ју-Ес опену квалификанткиња победила шампионку Вимблдона

На Ју-Ес опену квалификанткиња победила шампионку Вимблдона

Политика 28.08.2024
Четвртог дана Отвореног првенства САД добили смо највећу сензацију, пошто је елиминисана актуелна шампионка Вимблдона Барбора Крејчикова. Чехиња је у другом колу у Њујорку испала од Румунке Елене Габријеле Русе, и то у два сета… »
Међедовић поражен на старту УС опена од Мађара Марожана

Међедовић поражен на старту УС опена од Мађара Марожана

Вести онлине 28.08.2024
Српски тенисер Хамад Међедовић поражен је на старту УС опена од Мађара Фабијана Марожана резултатом 3:2, по сетовима 2:6, 6:1, 3:6, 6:1, 6:4. Меч српског и мађарског тенисера трајао је три сата и 12 минута. Међедовић није успео… »
Шампионка Вимблдона шокантно елиминисана са УС опена, Зверев без проблема

Шампионка Вимблдона шокантно елиминисана са УС опена, Зверев без проблема

Спортске.нет 28.08.2024
Чешка тенисерка Барбора Крејчикова, осма на свету и победница Вимблдона, елиминисана је данас у другом колу УС опена од Румунке Елене-Габријеле Русе са 6:4, 7:5. Крејчикова је стигла до четвртфинала на УС опену 2021. године… »
Алкараз: "Новак ми је један од малобројних пријатеља на туру"

Алкараз: "Новак ми је један од малобројних пријатеља на туру"

Спортске.нет 28.08.2024
Алкараз се лако пласирао у друго коло УС опена победом над квалификантом Туом са 3:1 у сетовима (6:2, 4:6, 6:3, 6:1). Шпанац је задовољан својим издањем у првом колу. "Срећан сам због пролаза и због шансе да будем бољи у… »
Потпуна сензација на УС Опену: Титула Вимблдона овде не значи ништа - пакуј се и правац кући!

Потпуна сензација на УС Опену: Титула Вимблдона овде не значи ништа - пакуј се и правац кући!

Мондо 28.08.2024
Иако је била једна од главних фавориткиња за титулу, Барбора Крејчикова елиминисана је у 2. колу УС Опена у дуелу против анонимне Румунке. Чешка тенисерка Барбора Крејчикова елиминисана је у 2. колу УС Опена, у дуелу против… »
Да ли су Ђоковић и Алкараз пријатељи? Шпанац поклопио новинара одговором који није очекивао

Да ли су Ђоковић и Алкараз пријатељи? Шпанац поклопио новинара одговором који није очекивао

Мондо 28.08.2024
Шпанац искрено одговорио новинару на питање о свом пријатељству са највећим тенисером свих времена. Шпански тенисер Карлос Алкараз говорио је на УС Опену о свом односу са Новаком Ђоковићем. Цео свет зна да се они одлично… »
Велико изненађење на Ју-Ес опену: Шампионка Вимблдона елимиисана

Велико изненађење на Ју-Ес опену: Шампионка Вимблдона елимиисана

Вечерње новости 28.08.2024
Мало позната румунска тенисерка, Елена Габријела Русе успела је да са Ју-Ес опена избаци овогодишњу освајачицу Вимблдона, Барбору Крејчикову из Чешке Републике у два сета - 2:0 (6:4, 7:5). Фото: Профимедиа Да ствар буде још… »
Највећа сензација на УС опену до сада: Испала овогодишња освајачица Вимблдона у 2. колу од квалификанткиње!

Највећа сензација на УС опену до сада: Испала овогодишња освајачица Вимблдона у 2. колу од квалификанткиње!

Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Апсолутна сензација у другом колу УС опена! Мало позната румунска тенисерка, Елена Габријела Русе успела је да избаци овогодишњу освајачицу Вимблдона, Барбору Крејчикову из Чешке Републике у два сета - 2:0 (6:4… »
Нису исти! Ево како је публика на Ју-Ес опену дочекала Новака Ђоковића, а како Јаника Синера (видео)

Нису исти! Ево како је публика на Ју-Ес опену дочекала Новака Ђоковића, а како Јаника Синера (видео)

Тениски свет је потресла информација да је Јаник Синер био позитиван на допинг тесту. И то двапут. Али, након вишемесечне провере како се то десило, а за ту проверу нико жив није знао осим Синерових сарадника и оних који су… »
Алкарас: Ђоковић и ја имамо стварно добро пријатељство ван терена

Алкарас: Ђоковић и ја имамо стварно добро пријатељство ван терена

Спортски журнал 28.08.2024
Ђоковић је у седам међусобних дуела победио 21-годишњег Шпанца четири пута. Шпански тенисер Карлос Алкарас рекао је да он и Новак Ђоковић (37) имају "стварно добро пријатељство" ван терена. - Кад изађемо на терен, нема… »
Алкараз открио детаље односа са Ђоковићем ван терена, многе ће изненадити

Алкараз открио детаље односа са Ђоковићем ван терена, многе ће изненадити

Нова 28.08.2024
: Шпански тенисер Карлос Алкараз рекао је да он и Новак Ђоковић имају "стварно добро пријатељство" ван терена. „Кад изађемо на терен, нема пријатељства, али после тога, ван терена, имам заиста добре односе са много играча, а… »
Алкараз: Ђоковић и ја имамо стварно добро пријатељство ван терена

Алкараз: Ђоковић и ја имамо стварно добро пријатељство ван терена

ИндексОнлине 28.08.2024
ЊУЈОРК – Шпански тенисер Карлос Алкараз рекао је да он и Новак Ђоковић имају “стварно добро пријатељство” ван терена. “Кад изађемо на терен, нема пријатељства, али после тога, ван терена, имам заиста добре односе са много… »
Лајовић у стилу Николе Јокића: "Срби нису велики тениски фанови, воле да побеђују са Нолетом"

Лајовић у стилу Николе Јокића: "Срби нису велики тениски фанови, воле да побеђују са Нолетом"

Спортске.нет 28.08.2024
Српски тенисер Душан Лајовић елиминисан је прошле ноћи у првом колу УС опена од Данила Медведева у три сета. Жреб га није миловао, па му је доделио бившег шампиона одмах на старту турнира и то је у овом случају значило и… »
УС опен - Навијач му рекао да игра против Алкараза, па је пробао да га намучи

УС опен - Навијач му рекао да игра против Алкараза, па је пробао да га намучи

Спортске.нет 28.08.2024
Шпанац Карлос Алкарас победио је у првом колу Отвореног првенства САД у Њујорку Лија Туа из Аустралије са 3:1, по сетовима 6:2, 4:6, 6:3, 6:1. Алкарас, трећи тенисер света, је после два сата и 44 минута игре савладао 186… »
Медведев о синеровом допингу у и ђоковићевом успеху у Паризу Само се надам да су правила и третмани исти за сваког тенисера…

Медведев о синеровом допингу у и ђоковићевом успеху у Паризу Само се надам да су правила и третмани исти за сваког тенисера…

Дневник 28.08.2024
Данил Медведев је савладао Душана Лајовића у првом колу Ју-Ес Опена и сада у наредном колу чека Фабијана Марошана из Мађарске, који је такође елиминисао српског тенисера у 1. колу - Хамада Међедовића. После меча, Медведев је имао… »
Алкарас прошао у друго коло, Вавринка испао

Алкарас прошао у друго коло, Вавринка испао

Спортски журнал 28.08.2024
Алкарас, шампион Ју Ес опена из 2022. године, ће на Ботика ван ден Зандсхулпа. Шпански тенисер Карлос Алкарас прошао је у друго коло Ју Ес опена пошто је савладао Аустралијанца Лија Туа 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 6:1), док је ветеран… »
Нови удар Кирјоса на Синера: "Зашто је чекао пет месеци да отпусти физија?"

Нови удар Кирјоса на Синера: "Зашто је чекао пет месеци да отпусти физија?"

Б92 28.08.2024
Већ данима је прича о допинг афери Јаника Синера у центру пажње када је тенис у питању, константно се говори о томе, а све више је коментара. Један од њих који не престаје да напада Италијана јесте Ник Кирјос. Аустралијанац не… »
"Ноле и ја смо пријатељи, осим кад..." Какве речи Карлоса Алкараза о Новаку Ђоковићу

"Ноле и ја смо пријатељи, осим кад..." Какве речи Карлоса Алкараза о Новаку Ђоковићу

Шпанац Карлос Алкараз победио је у првом колу Отвореног првенства САД у Њујорку Лија Туа из Аустралије са 3:1, по сетовима 6:2, 4:6, 6:3, 6:1. Фото: Профимедиа Алкараз, трећи тенисер света, после два сата и 44 минута игре… »
Шта највећи нолетов конкурент каже о њиховом ривалству? „Онда нема пријатељства!“

Шта највећи нолетов конкурент каже о њиховом ривалству? „Онда нема пријатељства!“

Хот спорт 28.08.2024
Врло је јасан био млади шпанац! Карлос Алкараз је причао о свом односу са Новаком Ђоковићем, који се креће између ривалства и пријатељства. Иако су обојица познати по томе што се међусобно хвале, њихови сусрети на терену доносе… »
Алкарас: Новак и ја имамо заиста добро пријатељство

Алкарас: Новак и ја имамо заиста добро пријатељство

Спорт клуб 28.08.2024
Прву препреку сигурно је прошао и преостали од три велика фаворита за титулу Карлос Алкарас. Поред меча са квалификантом Туом говорио је и о односу са Новаком Ђоковићем. Шпанац је победио 186. на АТП листи 3:1 (6:2, 4:6, 6:3… »
Алкарас о Ђоковићу: "Ту нема пријатеља"

Алкарас о Ђоковићу: "Ту нема пријатеља"

Б92 28.08.2024
Карлос Алкарас је причао о ривалству и пријатељству које има са Новаком Ђоковићем. Ђоковић и Алкарас често један другоме деле комплименте, али то не значи да нису љути ривали на терену. "Јасно је да имамо велико ривалство… »

Вести дана »