Povezane vesti
Na Ju-Es openu kvalifikantkinja pobedila šampionku Vimbldona
Politika 28.08.2024
Četvrtog dana Otvorenog prvenstva SAD dobili smo najveću senzaciju, pošto je eliminisana aktuelna šampionka Vimbldona Barbora Krejčikova. Čehinja je u drugom kolu u Njujorku ispala od Rumunke Elene Gabrijele Ruse, i to u dva seta – 6:4, 7:5. Ruse… »
Međedović poražen na startu US opena od Mađara Marožana
Vesti online 28.08.2024
Srpski teniser Hamad Međedović poražen je na startu US opena od Mađara Fabijana Marožana rezultatom 3:2, po setovima 2:6, 6:1, 3:6, 6:1, 6:4. Meč srpskog i mađarskog tenisera trajao je tri sata i 12 minuta. Međedović nije uspeo da ponovi uspeh sa… »
Šampionka Vimbldona šokantno eliminisana sa US opena, Zverev bez problema
Sportske.net 28.08.2024
Češka teniserka Barbora Krejčikova, osma na svetu i pobednica Vimbldona, eliminisana je danas u drugom kolu US opena od Rumunke Elene-Gabrijele Ruse sa 6:4, 7:5. Krejčikova je stigla do četvrtfinala na US openu 2021. godine, godine kada je osvojila… »
Alkaraz: "Novak mi je jedan od malobrojnih prijatelja na turu"
Sportske.net 28.08.2024
Alkaraz se lako plasirao u drugo kolo US opena pobedom nad kvalifikantom Tuom sa 3:1 u setovima (6:2, 4:6, 6:3, 6:1). Španac je zadovoljan svojim izdanjem u prvom kolu. "Srećan sam zbog prolaza i zbog šanse da budem bolji u narednoj rundi. Lepo sam se… »
Senzacija na US openu - ispala šampionka Vimbldona!
B92 28.08.2024
Četvrtog dana Otvorenog prvenstva SAD dobili smo najveću senzaciju, pošto je eliminisana aktuelna šampionka Vimbldona Barbora Krejčikova. Čehinja je u drugom kolu u Njujorku ispala jer ju je pobedila Rumunka Elena Gabrijela Ruse, i to u dva seta –… »
Barbora Krejčikova eliminisana u drugom kolu Ju Es opena
Sportski žurnal 28.08.2024
Češka teniserka poražena oo Rumunke Elene Gabrijele Ruse. Češka teniserka Barbora Krejčikova nije uspela da se plasira u treće kolo Ju Es opena, pošto je večeras u drugom kolu poražena od Rumunke Elene Gabrijele Ruse 6:4, 7:5. Meč je trajao… »
Da li su Đoković i Alkaraz prijatelji? Španac poklopio novinara odgovorom koji nije očekivao
Mondo 28.08.2024
Španac iskreno odgovorio novinaru na pitanje o svom prijateljstvu sa najvećim teniserom svih vremena. Španski teniser Karlos Alkaraz govorio je na US Openu o svom odnosu sa Novakom Đokovićem. Ceo svet zna da se oni odlično poznaju van terena, ali… »
Senzacija na US openu: Ispala šampionka Vimbldona Barbora Krejčikova!
Dnevnik 28.08.2024
Četvrtog dana Otvorenog prvenstva SAD dobili smo najveću senzaciju, pošto je eliminisana aktuelna šampionka Vimbldona Barbora Krejčikova. Čehinja je u drugom kolu u Njujorku ispala od Rumunke Elene Gabrijele Ruse, i to u dva seta – 6:4, 7:5. Ruse… »
Potpuna senzacija na US Openu: Titula Vimbldona ovde ne znači ništa - pakuj se i pravac kući!
Mondo 28.08.2024
Iako je bila jedna od glavnih favoritkinja za titulu, Barbora Krejčikova eliminisana je u 2. kolu US Opena u duelu protiv anonimne Rumunke. Češka teniserka Barbora Krejčikova eliminisana je u 2. kolu US Opena, u duelu protiv Rumunke Elene-Gabrijele… »
Veliko iznenađenje na Ju-Es openu: Šampionka Vimbldona elimiisana
Večernje novosti 28.08.2024
Malo poznata rumunska teniserka, Elena Gabrijela Ruse uspela je da sa Ju-Es opena izbaci ovogodišnju osvajačicu Vimbldona, Barboru Krejčikovu iz Češke Republike u dva seta - 2:0 (6:4, 7:5). Foto: Profimedia Da stvar bude još neverovatnija, Gabrijela… »
Najveća senzacija na US openu do sada: Ispala ovogodišnja osvajačica Vimbldona u 2. kolu od kvalifikantkinje!
Telegraf 28.08.2024
Preporučujemo. Apsolutna senzacija u drugom kolu US opena! Malo poznata rumunska teniserka, Elena Gabrijela Ruse uspela je da izbaci ovogodišnju osvajačicu Vimbldona, Barboru Krejčikovu iz Češke Republike u dva seta - 2:0 (6:4, 7:5)! Da stvar bude… »
Alkaraz: Đoković i ja imamo stvarno dobro prijateljstvo van terena
Politika 28.08.2024
NjUJORK – Španski teniser Karlos Alkaraz rekao je da on i Novak Đoković imaju „stvarno dobro prijateljstvo” van terena. „Kad izađemo na teren, nema prijateljstva, ali posle toga, van terena, imam zaista dobre odnose sa mnogo igrača, a jedan… »
Nisu isti! Evo kako je publika na Ju-Es openu dočekala Novaka Đokovića, a kako Janika Sinera (video)
Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, čitav svet… »
Alkaras: Đoković i ja imamo stvarno dobro prijateljstvo van terena
Đoković je u sedam međusobnih duela pobedio 21-godišnjeg Španca četiri puta. Španski teniser Karlos Alkaras rekao je da on i Novak Đoković (37) imaju "stvarno dobro prijateljstvo" van terena. - Kad izađemo na teren, nema prijateljstva, ali posle… »
Alkaraz otkrio detalje odnosa sa Đokovićem van terena, mnoge će iznenaditi
Nova 28.08.2024
: Španski teniser Karlos Alkaraz rekao je da on i Novak Đoković imaju "stvarno dobro prijateljstvo" van terena. „Kad izađemo na teren, nema prijateljstva, ali posle toga, van terena, imam zaista dobre odnose sa mnogo igrača, a jedan od njih je i… »
Alkaraz: Đoković i ja imamo stvarno dobro prijateljstvo van terena
IndeksOnline 28.08.2024
NJUJORK – Španski teniser Karlos Alkaraz rekao je da on i Novak Đoković imaju “stvarno dobro prijateljstvo” van terena. “Kad izađemo na teren, nema prijateljstva, ali posle toga, van terena, imam zaista dobre odnose sa mnogo igrača, a jedan… »
Lajović u stilu Nikole Jokića: "Srbi nisu veliki teniski fanovi, vole da pobeđuju sa Noletom"
Sportske.net 28.08.2024
Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je prošle noći u prvom kolu US opena od Danila Medvedeva u tri seta. Žreb ga nije milovao, pa mu je dodelio bivšeg šampiona odmah na startu turnira i to je u ovom slučaju značilo i momentalni kraj za… »
Novi udar Kirjosa na Sinera: "Zašto je čekao pet meseci da otpusti fizija?"
B92 28.08.2024
Već danima je priča o doping aferi Janika Sinera u centru pažnje kada je tenis u pitanju, konstantno se govori o tome, a sve više je komentara. Jedan od njih koji ne prestaje da napada Italijana jeste Nik Kirjos. Australijanac ne krije da je… »
Međedović poražen na startu od Mađara Marožana
Međedović nije uspeo da ponovi uspeh sa turnira u Štutgartu kada je savladao Mađara, koji se sada prvi put plasirao u drugo kolo gren slema. Srpski teniser Hamad Međedović poražen je na startu Ju-Es opena od Mađara Fabijana Marožana 3:2 (2:6… »
Alkaras prošao u drugo kolo, Vavrinka ispao
Alkaras, šampion Ju Es opena iz 2022. godine, će na Botika van den Zandshulpa. Španski teniser Karlos Alkaras prošao je u drugo kolo Ju Es opena pošto je savladao Australijanca Lija Tua 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 6:1), dok je veteran Sten Vavrinka… »
Medvedev o sinerovom dopingu u i đokovićevom uspehu u Parizu Samo se nadam da su pravila i tretmani isti za svakog tenisera…
Dnevnik 28.08.2024
Danil Medvedev je savladao Dušana Lajovića u prvom kolu Ju-Es Opena i sada u narednom kolu čeka Fabijana Marošana iz Mađarske, koji je takođe eliminisao srpskog tenisera u 1. kolu - Hamada Međedovića. Posle meča, Medvedev je imao i zanimljivu… »
US open - Navijač mu rekao da igra protiv Alkaraza, pa je probao da ga namuči
Sportske.net 28.08.2024
Španac Karlos Alkaras pobedio je u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku Lija Tua iz Australije sa 3:1, po setovima 6:2, 4:6, 6:3, 6:1. Alkaras, treći teniser sveta, je posle dva sata i 44 minuta igre savladao 186. tenisera sveta koji ga je… »
"Nole i ja smo prijatelji, osim kad..." Kakve reči Karlosa Alkaraza o Novaku Đokoviću
Španac Karlos Alkaraz pobedio je u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku Lija Tua iz Australije sa 3:1, po setovima 6:2, 4:6, 6:3, 6:1. Foto: Profimedia Alkaraz, treći teniser sveta, posle dva sata i 44 minuta igre savladao je 186. tenisera… »
Šta najveći noletov konkurent kaže o njihovom rivalstvu? „Onda nema prijateljstva!“
Hot sport 28.08.2024
Vrlo je jasan bio mladi španac! Karlos Alkaraz je pričao o svom odnosu sa Novakom Đokovićem, koji se kreće između rivalstva i prijateljstva. Iako su obojica poznati po tome što se međusobno hvale, njihovi susreti na terenu donose intenzivne… »
Alkaras: Novak i ja imamo zaista dobro prijateljstvo
Sport klub 28.08.2024
Prvu prepreku sigurno je prošao i preostali od tri velika favorita za titulu Karlos Alkaras. Pored meča sa kvalifikantom Tuom govorio je i o odnosu sa Novakom Đokovićem. Španac je pobedio 186. na ATP listi 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 6:1). – Srećan sam… »
Alkaras o Đokoviću: "Tu nema prijatelja"
B92 28.08.2024
Karlos Alkaras je pričao o rivalstvu i prijateljstvu koje ima sa Novakom Đokovićem. Đoković i Alkaras često jedan drugome dele komplimente, ali to ne znači da nisu ljuti rivali na terenu. "Jasno je da imamo veliko rivalstvo. Svaki put kad izađemo… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izraelskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 46 minutajoš 53 povezane
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 1 satjoš 45 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 2 satajoš 40 povezanih
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 3 satajoš 36 povezanih