Повезане вести

Кулеба: Највећи проблем за Кијев страх савезника од ескалације сукоба

Кулеба: Највећи проблем за Кијев страх савезника од ескалације сукоба

Политика 28.08.2024
КИЈЕВ – Украјински министар спољних послова Дмитро Кулеба изјавио је данас да је највећи проблем за Кијев у рату са Русијом то што се због страха од ескалације савезници плаше да усвоје нову политику подршке Украјини. Најновија… »
Ово је највећи проблем Украјине: Кулеба открио

Ово је највећи проблем Украјине: Кулеба открио

Б92 28.08.2024
Украјински министар спољних послова Дмитро Кулеба изјавио је данас да је највећи проблем за Кијев у рату са Русијом то што се због страха од ескалације савезници плаше да усвоје нову политику подршке Украјини. Најновија изјава… »
За Украјину је огроман проблем – страх Запада од ескалације сукоба са Русијом

За Украјину је огроман проблем – страх Запада од ескалације сукоба са Русијом

Н1 Инфо 28.08.2024
Украјински министар спољних послова Дмитро Кулеба је у Пољској као највећи проблем који Украјина тренутно има у сукобу са Русијом означио оклевање западних савезника због њихових бојазни да ће рат ескалирати. „Од почетка… »
Пентагон о поруци Лаврова: “Не желимо рат са Русијом”

Пентагон о поруци Лаврова: “Не желимо рат са Русијом”

Вести онлине 28.08.2024
Вашингтон не тежи рату са Москвом, изјавио је портпарол Пентагона Патрик Рајдер након што је Министарство спољних послова Русије у уторак упозорило САД на последице подршке Украјини. – Не знам шта то значи, ми нисмо у рату са… »
Упозорени су: "Тражите ђавола..."; Стигао и одговор: Ми нисмо у рату

Упозорени су: "Тражите ђавола..."; Стигао и одговор: Ми нисмо у рату

Б92 28.08.2024
Вашингтон не тежи рату с Москвом, изјавио портпарол Пентагона Патрик Рајдер након што је Министарство спољних послова Русије у уторак упозорило САД на последице подршке Украјини. "Не знам шта то значи, ми нисмо у рату са Русијом… »
„Они се, као мала деца, играју шибицама, а то је врло опасно за одраслу фамилију у западним земљама“: Лавров упозорава Запад…

„Они се, као мала деца, играју шибицама, а то је врло опасно за одраслу фамилију у западним земљама“: Лавров упозорава Запад…

Данас 28.08.2024
Москва је данас поручила да се Запад игра ватром, дозвољавајући Украјини да користи ракете произведене на Западу у нападима у унутрашњости територије Русије, и поручила Вашингтону да Трећи светски рат не би био ограничен… »
Лавров: Запад се игра ватром, трећи светски рат не би био ограничен само на Европу

Лавров: Запад се игра ватром, трећи светски рат не би био ограничен само на Европу

НИН 28.08.2024
Руски министар спољних послова Сергеј Лавров поручио је да се Запад "игра ватром" тиме што дозвољава Украјини да користи ракете произведене на западу у нападима на територију Русије. Он је званичницима у Вашингтону рекао да… »

Вести дана »