Povezane vesti

Kuleba: Najveći problem za Kijev strah saveznika od eskalacije sukoba

Kuleba: Najveći problem za Kijev strah saveznika od eskalacije sukoba

Politika 28.08.2024
KIJEV – Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je danas da je najveći problem za Kijev u ratu sa Rusijom to što se zbog straha od eskalacije saveznici plaše da usvoje novu politiku podrške Ukrajini. Najnovija izjava Kulebe… »
Ovo je najveći problem Ukrajine: Kuleba otkrio

Ovo je najveći problem Ukrajine: Kuleba otkrio

B92 28.08.2024
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je danas da je najveći problem za Kijev u ratu sa Rusijom to što se zbog straha od eskalacije saveznici plaše da usvoje novu politiku podrške Ukrajini. Najnovija izjava Kulebe usledila je dan… »
Za Ukrajinu je ogroman problem – strah Zapada od eskalacije sukoba sa Rusijom

Za Ukrajinu je ogroman problem – strah Zapada od eskalacije sukoba sa Rusijom

N1 Info 28.08.2024
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba je u Poljskoj kao najveći problem koji Ukrajina trenutno ima u sukobu sa Rusijom označio oklevanje zapadnih saveznika zbog njihovih bojazni da će rat eskalirati. „Od početka invazije najveći… »
Pentagon o poruci Lavrova: “Ne želimo rat sa Rusijom”

Pentagon o poruci Lavrova: “Ne želimo rat sa Rusijom”

Vesti online 28.08.2024
Vašington ne teži ratu sa Moskvom, izjavio je portparol Pentagona Patrik Rajder nakon što je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije u utorak upozorilo SAD na posledice podrške Ukrajini. – Ne znam šta to znači, mi nismo u ratu sa Rusijom i ne… »
Upozoreni su: "Tražite đavola..."; Stigao i odgovor: Mi nismo u ratu

Upozoreni su: "Tražite đavola..."; Stigao i odgovor: Mi nismo u ratu

B92 28.08.2024
Vašington ne teži ratu s Moskvom, izjavio portparol Pentagona Patrik Rajder nakon što je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije u utorak upozorilo SAD na posledice podrške Ukrajini. "Ne znam šta to znači, mi nismo u ratu sa Rusijom i ne tražimo sukob… »
„Oni se, kao mala deca, igraju šibicama, a to je vrlo opasno za odraslu familiju u zapadnim zemljama“: Lavrov upozorava…

„Oni se, kao mala deca, igraju šibicama, a to je vrlo opasno za odraslu familiju u zapadnim zemljama“: Lavrov upozorava…

Danas 28.08.2024
Moskva je danas poručila da se Zapad igra vatrom, dozvoljavajući Ukrajini da koristi rakete proizvedene na Zapadu u napadima u unutrašnjosti teritorije Rusije, i poručila Vašingtonu da Treći svetski rat ne bi bio ograničen isključivo na Evropu… »
Lavrov: Zapad se igra vatrom, treći svetski rat ne bi bio ograničen samo na Evropu

Lavrov: Zapad se igra vatrom, treći svetski rat ne bi bio ograničen samo na Evropu

NIN 28.08.2024
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov poručio je da se Zapad "igra vatrom" time što dozvoljava Ukrajini da koristi rakete proizvedene na zapadu u napadima na teritoriju Rusije. On je zvaničnicima u Vašingtonu rekao da treći svetski rat ne bi… »

Vesti dana »