Повезане вести
Здравље: „Имала сам операцију продужења ногу, а онда је све пошло по злу"
BBC News 28.08.2024
Операција продужења ногу 49-годишњој Илејн Фу донела је огромне проблеме, велику бол и судски поступак против лекара. Ово је њена прича. Упозорење: У тексту су медицинске појединости које могу да узнемире неке читаоце. На… »
Здравље: „Имала сам операцију продужења ногу, а онда је све пошло по злу“
Данас 28.08.2024
Упозорење: У тексту су медицинске појединости које могу да узнемире неке читаоце. На ногама Илејн Фу видљиви су дебели, љубичасти ожиљци, као подсетници на операцију продужења ногу која је пошла по злу. Од 2016. године, ова… »
Јужне вести 28.08.2024
Приватна архива Илејн Фу Илејн је имала страшне болове после операције продужења ногу Упозорење: У тексту су медицинске појединости које могу да узнемире неке читаоце. На ногама Илејн Фу видљиви су дебели, љубичасти ожиљци… »
Здравље: "Имала сам операцију продужења ногу, а онда је све пошло по злу"
НИН 28.08.2024
Упозорење: У тексту су медицинске појединости које могу да узнемире неке читаоце. На ногама Илејн Фу видљиви су дебели, љубичасти ожиљци, као подсетници на операцију продужења ногу која је пошла по злу. Од 2016. године, ова… »
Радио 021 28.08.2024
Операција продужења ногу 49-годишњој Илејн Фу донела је огромне проблеме, велику бол и судски поступак против лекара. Ово је њена прича. Приватна архива Илејн Фу Илејн је имала страшне болове после операције продужења ногу… »
Вести дана »
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз благе осцилације курса динара према евру
Наслови.аи пре 2 минутајош 32 повезане
Огласио се потпарол Европске комисије о сусрету Фон дер Лајен и Вучића
Нова пре 42 минутајош 20 повезаних