Povezane vesti
Zdravlje: „Imala sam operaciju produženja nogu, a onda je sve pošlo po zlu"
BBC News 28.08.2024
Operacija produženja nogu 49-godišnjoj Ilejn Fu donela je ogromne probleme, veliku bol i sudski postupak protiv lekara. Ovo je njena priča. Upozorenje: U tekstu su medicinske pojedinosti koje mogu da uznemire neke čitaoce. Na nogama Ilejn Fu vidljivi su… »
Zdravlje: „Imala sam operaciju produženja nogu, a onda je sve pošlo po zlu“
Danas 28.08.2024
Upozorenje: U tekstu su medicinske pojedinosti koje mogu da uznemire neke čitaoce. Na nogama Ilejn Fu vidljivi su debeli, ljubičasti ožiljci, kao podsetnici na operaciju produženja nogu koja je pošla po zlu. Od 2016. godine, ova 49-godišnjakinja imala je… »
Južne vesti 28.08.2024
Privatna arhiva Ilejn Fu Ilejn je imala strašne bolove posle operacije produženja nogu Upozorenje: U tekstu su medicinske pojedinosti koje mogu da uznemire neke čitaoce. Na nogama Ilejn Fu vidljivi su debeli, ljubičasti ožiljci, kao podsetnici na… »
Zdravlje: "Imala sam operaciju produženja nogu, a onda je sve pošlo po zlu"
NIN 28.08.2024
Upozorenje: U tekstu su medicinske pojedinosti koje mogu da uznemire neke čitaoce. Na nogama Ilejn Fu vidljivi su debeli, ljubičasti ožiljci, kao podsetnici na operaciju produženja nogu koja je pošla po zlu. Od 2016. godine, ova 49-godišnjakinja imala je… »
Radio 021 28.08.2024
Operacija produženja nogu 49-godišnjoj Ilejn Fu donela je ogromne probleme, veliku bol i sudski postupak protiv lekara. Ovo je njena priča. Privatna arhiva Ilejn Fu Ilejn je imala strašne bolove posle operacije produženja nogu Upozorenje: U tekstu su… »
Vesti dana »

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 21 minutajoš 33 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih

Helikopter iz Srbije već u akciji: Letelica Ka-32 gasi požare u Crnoj Gori
Telegraf pre 20 minutajoš 81 povezana

Institut "Simo Milošević" iz minusa u plus: Neto dobit 4 miliona evra u prvom polugodištu
Blic pre 5 satijoš 27 povezanih