Повезане вести
Вулин: Суверено право сваке земље је да каже да неки људи нису добродошли
Политика 28.08.2024
ПАЛЕ – Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас у Палама да листе лица којима је забрањен улазак у Србију сачињавају на основу закона и безбедносне процене надлежни органи и истакао да свака земља има… »
Вулин о "списковима и забранама": У Хрватској је можда симпатично, у Србији није!
Правда 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас на Палама да листе лица којима је забрањен улазак у Србију сачињавају надлежни органи на основу закона и безбедносне процене и истакао да свака земља има суверено… »
Вулин: "Не можете да носите усташке униформе и да очекујете да ми не смемо да вам кажемо да нисте добродошли
Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин истакао је данас да појединци не могу да праве спотове у којима носе усташке униформе и праве се да је то симпатично и да очекују да ми не смемо да им кажемо да… »
Вулин поново о списковима за вербални деликт: Нисам их сам правио. Неки су молили Вучића да их пусти у Србију јер губе много…
Нова 28.08.2024
: Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је како није сам правио спискове оних који нису добродошли у Србију, већ да су они били сачињени на основу безбедносне процене. „Никад нико не саставља сам, имате надлежне… »
Вулин о списковима и Северини: У мојој земљи ниси добродошла (ВИДЕО)
Данас 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је како није сам правио спискове оних који нису добродошли у Србију, већ да су они били сачињени на основу безбедносне процене. „Никад нико не саставља сам, имате надлежне… »
Вулин о списковима и Северини: Можда је то супер у Хрватској, али у мојој земљи ниси добродошла
Н1 Инфо 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је како није сам правио спискове оних који нису добродошли у Србију, већ да су они били сачињени на основу безбедносне процене. „Никад нико не саставља сам, имате надлежне… »
Дачић: Свака држава има суверено право да онемогући некоме улазак у земљу
Политика 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да свака држава има суверено право да онемогући неком лицу улазак у земљу и не мора да има разлога за то. Он је за ТВ Прва рекао да сви треба… »
Вулин о списковима и Северини: Можда је то супер у Хрватској, али у мојој земљи ниси добродошла
Нови магазин 28.08.2024
Еуроневс 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да свака држава има суверено право да онемогући неком лицу улазак у земљу и не мора да има разлога за то. Он је за ТВ Прва рекао да сви треба… »
"И мене задрже на граници! Је л' сам ја Северина?" Дачић о праву државе да неком онемогући улазак у земљу
Блиц 28.08.2024
РТВ 28.08.2024
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да свака држава има суверено право да онемогући неком лицу улазак у земљу и не мора да има разлога за то. Он је за ТВ Прва рекао да… »
Дачић јасан: "И мене задрже на граници. Па шта сам ја, Северина?"; "Држава има право"
Б92 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић на ТВ Прва осврнуо се на "случај Северина". Дачић је истакао да свака земља има суверено право да забрани улазак у државу и то без икаквог објашњења. "Ми… »
И мене задрже на граници! Па Шта сам ја, северина? Дачић: Држава има право да неком онемогући улазак у земљу и не објашњава…
Курир 28.08.2024
Спискови постоје откад је полиције али само за странце не за домаће. Свака земља у свету има суверено право да те не пусти да уђеш и то без икаквог објашњења. БЕОГРАД - Шта измишљају глупости? Какви спискови, спискови постоје… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 1 минутјош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич каже да постоје три опције за НИС, као крајњи рок наводи 15. јануар
Слободна Европа пре 26 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 3 сатајош 19 повезаних