Povezane vesti
Vulin: Suvereno pravo svake zemlje je da kaže da neki ljudi nisu dobrodošli
Politika 28.08.2024
PALE – Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Palama da liste lica kojima je zabranjen ulazak u Srbiju sačinjavaju na osnovu zakona i bezbednosne procene nadležni organi i istakao da svaka zemlja ima suvereno pravo da kaže da… »
Vulin o "spiskovima i zabranama": U Hrvatskoj je možda simpatično, u Srbiji nije!
Pravda 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas na Palama da liste lica kojima je zabranjen ulazak u Srbiju sačinjavaju nadležni organi na osnovu zakona i bezbednosne procene i istakao da svaka zemlja ima suvereno pravo da kaže da neki… »
Vulin: "Ne možete da nosite ustaške uniforme i da očekujete da mi ne smemo da vam kažemo da niste dobrodošli
Telegraf 28.08.2024
Preporučujemo. Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin istakao je danas da pojedinci ne mogu da prave spotove u kojima nose ustaške uniforme i prave se da je to simpatično i da očekuju da mi ne smemo da im kažemo da nisu dobrodošli u… »
Vulin ponovo o spiskovima za verbalni delikt: Nisam ih sam pravio. Neki su molili Vučića da ih pusti u Srbiju jer gube mnogo…
Nova 28.08.2024
: Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako nije sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, već da su oni bili sačinjeni na osnovu bezbednosne procene. „Nikad niko ne sastavlja sam, imate nadležne organe koji kažu taj… »
Vulin o spiskovima i Severini: U mojoj zemlji nisi dobrodošla (VIDEO)
Danas 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako nije sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, već da su oni bili sačinjeni na osnovu bezbednosne procene. „Nikad niko ne sastavlja sam, imate nadležne organe koji kažu taj i… »
Vulin o spiskovima i Severini: Možda je to super u Hrvatskoj, ali u mojoj zemlji nisi dobrodošla
N1 Info 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako nije sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, već da su oni bili sačinjeni na osnovu bezbednosne procene. „Nikad niko ne sastavlja sam, imate nadležne organe koji kažu taj i… »
Dačić: Svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekome ulazak u zemlju
Politika 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekom licu ulazak u zemlju i ne mora da ima razloga za to. On je za TV Prva rekao da svi treba da se zapitamo u… »
Vulin o spiskovima i Severini: Možda je to super u Hrvatskoj, ali u mojoj zemlji nisi dobrodošla
Novi magazin 28.08.2024
Euronews 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekom licu ulazak u zemlju i ne mora da ima razloga za to. On je za TV Prva rekao da svi treba da se zapitamo u… »
"I mene zadrže na granici! Je l' sam ja Severina?" Dačić o pravu države da nekom onemogući ulazak u zemlju
Blic 28.08.2024
RTV 28.08.2024
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekom licu ulazak u zemlju i ne mora da ima razloga za to. On je za TV Prva rekao da svi treba da se… »
Dačić jasan: "I mene zadrže na granici. Pa šta sam ja, Severina?"; "Država ima pravo"
B92 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić na TV Prva osvrnuo se na "slučaj Severina". Dačić je istakao da svaka zemlja ima suvereno pravo da zabrani ulazak u državu i to bez ikakvog objašnjenja. "Mi samo da vidimo o… »
I mene zadrže na granici! Pa Šta sam ja, severina? Dačić: Država ima pravo da nekom onemogući ulazak u zemlju i ne…
Kurir 28.08.2024
Spiskovi postoje otkad je policije ali samo za strance ne za domaće. Svaka zemlja u svetu ima suvereno pravo da te ne pusti da uđeš i to bez ikakvog objašnjenja. BEOGRAD - Šta izmišljaju gluposti? Kakvi spiskovi, spiskovi postoje otkad je policija… »
Vesti dana »
Đurić sa ministarkom za evropske poslove Danske o evrointegracijama i Kosovu i Metohiji
RTV pre 42 minutajoš 65 povezanih
Kada će se znati ko je pobedio na predsedničkim izborima u SAD-u
BBC News pre 2 satajoš 46 povezanih