Повезане вести
Вулин: Суверено право сваке земље је да каже да неки људи нису добродошли
Политика 28.08.2024
ПАЛЕ – Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас у Палама да листе лица којима је забрањен улазак у Србију сачињавају на основу закона и безбедносне процене надлежни органи и истакао да свака земља има… »
Вулин о "списковима и забранама": У Хрватској је можда симпатично, у Србији није!
Правда 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је данас на Палама да листе лица којима је забрањен улазак у Србију сачињавају надлежни органи на основу закона и безбедносне процене и истакао да свака земља има суверено… »
Вулин: "Не можете да носите усташке униформе и да очекујете да ми не смемо да вам кажемо да нисте добродошли
Телеграф 28.08.2024
Препоручујемо. Потпредседник Владе Републике Србије Александар Вулин истакао је данас да појединци не могу да праве спотове у којима носе усташке униформе и праве се да је то симпатично и да очекују да ми не смемо да им кажемо да… »
Вулин поново о списковима за вербални деликт: Нисам их сам правио. Неки су молили Вучића да их пусти у Србију јер губе много…
Нова 28.08.2024
: Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је како није сам правио спискове оних који нису добродошли у Србију, већ да су они били сачињени на основу безбедносне процене. „Никад нико не саставља сам, имате надлежне… »
Вулин о списковима и Северини: У мојој земљи ниси добродошла (ВИДЕО)
Данас 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је како није сам правио спискове оних који нису добродошли у Србију, већ да су они били сачињени на основу безбедносне процене. „Никад нико не саставља сам, имате надлежне… »
Вулин о списковима и Северини: Можда је то супер у Хрватској, али у мојој земљи ниси добродошла
Н1 Инфо 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије Александар Вулин изјавио је како није сам правио спискове оних који нису добродошли у Србију, већ да су они били сачињени на основу безбедносне процене. „Никад нико не саставља сам, имате надлежне… »
Дачић: Свака држава има суверено право да онемогући некоме улазак у земљу
Политика 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да свака држава има суверено право да онемогући неком лицу улазак у земљу и не мора да има разлога за то. Он је за ТВ Прва рекао да сви треба… »
Вулин о списковима и Северини: Можда је то супер у Хрватској, али у мојој земљи ниси добродошла
Нови магазин 28.08.2024
Еуроневс 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да свака држава има суверено право да онемогући неком лицу улазак у земљу и не мора да има разлога за то. Он је за ТВ Прва рекао да сви треба… »
"И мене задрже на граници! Је л' сам ја Северина?" Дачић о праву државе да неком онемогући улазак у земљу
Блиц 28.08.2024
РТВ 28.08.2024
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да свака држава има суверено право да онемогући неком лицу улазак у земљу и не мора да има разлога за то. Он је за ТВ Прва рекао да… »
Дачић јасан: "И мене задрже на граници. Па шта сам ја, Северина?"; "Држава има право"
Б92 28.08.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић на ТВ Прва осврнуо се на "случај Северина". Дачић је истакао да свака земља има суверено право да забрани улазак у државу и то без икаквог објашњења. "Ми… »
И мене задрже на граници! Па Шта сам ја, северина? Дачић: Држава има право да неком онемогући улазак у земљу и не објашњава…
Курир 28.08.2024
Спискови постоје откад је полиције али само за странце не за домаће. Свака земља у свету има суверено право да те не пусти да уђеш и то без икаквог објашњења. БЕОГРАД - Шта измишљају глупости? Какви спискови, спискови постоје… »
Вести дана »
Скупови против блокада одржани у Пожаревцу, Краљеву и Врању уз учешће министара
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 37 повезаних
Прелазак Србије на зимско рачунање времена 26. октобра 2025. године
Наслови.аи пре 1 сатјош 59 повезаних