Povezane vesti
Vulin: Suvereno pravo svake zemlje je da kaže da neki ljudi nisu dobrodošli
Politika 28.08.2024
PALE – Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas u Palama da liste lica kojima je zabranjen ulazak u Srbiju sačinjavaju na osnovu zakona i bezbednosne procene nadležni organi i istakao da svaka zemlja ima suvereno pravo da kaže da neki… »
Vulin o "spiskovima i zabranama": U Hrvatskoj je možda simpatično, u Srbiji nije!
Pravda 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas na Palama da liste lica kojima je zabranjen ulazak u Srbiju sačinjavaju nadležni organi na osnovu zakona i bezbednosne procene i istakao da svaka zemlja ima suvereno pravo da kaže da neki ljudi… »
Vulin: "Ne možete da nosite ustaške uniforme i da očekujete da mi ne smemo da vam kažemo da niste dobrodošli
Telegraf 28.08.2024
Preporučujemo. Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin istakao je danas da pojedinci ne mogu da prave spotove u kojima nose ustaške uniforme i prave se da je to simpatično i da očekuju da mi ne smemo da im kažemo da nisu dobrodošli u našu… »
Vulin ponovo o spiskovima za verbalni delikt: Nisam ih sam pravio. Neki su molili Vučića da ih pusti u Srbiju jer gube mnogo…
Nova 28.08.2024
: Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako nije sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, već da su oni bili sačinjeni na osnovu bezbednosne procene. „Nikad niko ne sastavlja sam, imate nadležne organe koji kažu taj i taj… »
Vulin o spiskovima i Severini: U mojoj zemlji nisi dobrodošla (VIDEO)
Danas 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako nije sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, već da su oni bili sačinjeni na osnovu bezbednosne procene. „Nikad niko ne sastavlja sam, imate nadležne organe koji kažu taj i taj… »
Vulin o spiskovima i Severini: Možda je to super u Hrvatskoj, ali u mojoj zemlji nisi dobrodošla
N1 Info 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je kako nije sam pravio spiskove onih koji nisu dobrodošli u Srbiju, već da su oni bili sačinjeni na osnovu bezbednosne procene. „Nikad niko ne sastavlja sam, imate nadležne organe koji kažu taj i taj… »
Dačić: Svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekome ulazak u zemlju
Euronews 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekom licu ulazak u zemlju i ne mora da ima razloga za to. On je za TV Prva rekao da svi treba da se zapitamo u kakvom… »
Dačić: Svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekome ulazak u zemlju
RTV 28.08.2024
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da svaka država ima suvereno pravo da onemogući nekom licu ulazak u zemlju i ne mora da ima razloga za to. On je za TV Prva rekao da svi treba da se zapitamo… »
Dačić jasan: "I mene zadrže na granici. Pa šta sam ja, Severina?"; "Država ima pravo"
B92 28.08.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić na TV Prva osvrnuo se na "slučaj Severina". Dačić je istakao da svaka zemlja ima suvereno pravo da zabrani ulazak u državu i to bez ikakvog objašnjenja. "Mi samo da vidimo o čemu se… »
Vesti dana »
(Foto) Direktan sudar dva voza u Danskoj, na desetine povređenih! Na terenu nadležne službe
Dnevnik pre 24 minutajoš 19 povezanih
Pre 27 godina tokom bombardovanja zgrade RTS stradalo 16 radnika
Insajder pre 55 minutajoš 15 povezanih
uživo Danas nova runda pregovora Izraela i Libana u Vašingtonu, Tramp: Ne postoji rok za prekid vatre sa Iranom
NIN pre 25 minutajoš 12 povezanih