Povezane vesti
Haos u Topoli: Četiri pijana mladića napala saobraćajne policajce, trojica povređenih a napadači su odmah savladani i privedeni…
RINA 28.08.2024
Haos u Topoli: Četiri pijana mladića napala saobraćajne policajce, trojica povređenih a napadači su odmah savladani i privedeni Topola – Još jedan napad na policiju zabeležen je na teritoriji opštine Topola. U novom napadu na saobraćajnu policiju u… »
Pijani napali saobraćajne policijace na dužnosti! Protiv 4 mladića iz Topole podneta krivična prijava
Mondo 28.08.2024
Protiv četiri mladića podnete su krivične prijave. Još jedan napad na policiju zabeležen je na teritoriji opštine Topola. U novom napadu na saobraćajnu policiju u Topoli povređena su tri policajca, a ovaj incident se dogodio samo sedam dana nakon… »
Napadnuta policija u Topoli: Bili na redovnoj kontroli
B92 28.08.2024
Još jedan napad na policiju zabeležen je na teritoriji opštine Topola. U novom napadu na saobraćajnu policiju u Topoli povređena su tri policajca, a ovaj incidenr se dogodio samo sedam dana nakon prethodnog napada, u kojem su povređena dva saobraćajna… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 12 minutajoš 108 povezanih

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 42 minutajoš 25 povezanih

Ovo je heroina koja je spasila bebu: Šetala psa Zemunom kada je naišla na kesu iza kontejnera: "Beba je bila u peškiru, modra..."
Blic pre 5 satijoš 38 povezanih

Cene nafte pale pre svega zbog očekivanog smanjenja potrošnje goriva u SAD
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

Pad nezaposlenosti i rast zaposlenosti u Srbiji: Siniša Mali objavio važne podatke za našu zemlju
Kurir pre 2 satajoš 47 povezanih