Повезане вести
"Била је дубока река, јако сам се уплашио": Сомборац у авантури мотоциклом открио где га је највише био страх
Телеграф 28.08.2024
Сомборац Александар Ђурица се недавно вратио са далеког пута на исток. Мотоциклом, сам, кроз непознате и опасне крајеве Александар је прешао пут од Сомбора до Новосибирска, па затим даље такозваним "Путем кости" кроз Сибир до… »
Александар је возио "Путем кости", куда ретко ко сме да прође: Сомборац мотором у авантури кроз непознате и опасне пределе све…
Блиц 28.08.2024
Сомборац Александар Ђурица недавно се вратио са далеког пута на исток. Мотоциклом, сам, кроз непознате и опасне крајеве Александар је прешао пут од Сомбора до Новосибирска, па затим даље такозваним "Путем кости" кроз Сибир до… »
Александар је возио "Путем кости", куда ретко ко сме да прође: Сомборац мотором у авантури кроз непознате и опасне пределе све…
Блиц 28.08.2024
Сомборац Александар Ђурица недавно се вратио са далеког пута на исток. Мотоциклом, сам, кроз непознате и опасне крајеве Александар је прешао пут од Сомбора до Новосибирска, па затим даље такозваним "Путем кости" кроз Сибир до… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 30 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 20 минутајош 29 повезаних