Povezane vesti
Cicipas: "Nisam ništa u odnosu na igrača kakav sam bio"
B92 28.08.2024
Stefanos Cicipas beleži katastrofalne rezultate u poslednje vreme, a poslednji u nizu jeste eliminacija u prvom kolu US Opena. Od njega je bio bolji Australijanac Tanasi Kokinakis, koji ga je savladao u sa 3:1 u setovima. "Ja sam ništa u odnosu na igrača… »
Novakove muke sa zemljacima u Njujorku
Vesti online 28.08.2024
Novak Đoković i Laslo Đere odmeriće snage u drugom kolu US opena, i kao što je rekao najtrofejniji igrač u istoriji – “jedan igrač iz Srbije sigurno će u treće kolo”. Đoković vs Srbi u Njujorku. Zanimljivo je da ni na jednom drugom grend slemu, Novak… »
Najveći Novakov mrzitelj završio na sudu, sad moli za pomoć
Nova 28.08.2024
: Teniski analitičar i novinar koji je poznat kao najveći kritičar Novaka Đokovića, nalazi se na sudu sa Aleksanderom Zverevim. Rotenberg je svestan da teško može da dobije parnicu protiv Zvereva, pa je pokrenuo akciju skupljanja novca sa sudske troškove… »
Cicipas: Ja sam ništa u odnosu na igrača kakav sam bio
Sport klub 28.08.2024
Sa ocem kao trenerom, bez trenera, sa Markom Filipusisom kao trenerom, sa grčkim selektorom kao trenerom, bez trenera... šta god da Stefanos Cicipas izabere u poslednje vreme – završi se veoma loše. Sa Ju-Es opena je već eliminisan, a ni na ostalim… »
Rud: Janik, Karlos i Novak su glavni favoriti, ali…
Sport klub 28.08.2024
Kasper Rud je najbolji dokaz teorije da se u tenisu nikad ništa ne zna sigurno. Tri puta je igrao finala gren slem turnira, a samo se jednom to koliko-toliko očekivalo od njega. Pogotovo je iznenađujuće bilo kada je 2022. stigao u finale Ju-Es opena… »
Vesti dana »
Studentska lista organizuje skup u Nišu pod nazivom "Raskršće": Građani okupljeni na Trgu kralja Milana (FOTO, VIDEO)
Insajder pre 30 minutajoš 7 povezanih
Otvoren peti Wine Vision by Open Balkan: Jedno mesto -ceo svet
Serbian News Media pre 5 satijoš 17 povezanih