Povezane vesti
Gledateljka se uključila u program uživo i otkrila šta je lepi Mića radio sa njom u hotelu! Iznela šok tvrdnje: Pipkao me je...…
Kurir 28.08.2024
U emisiji uživo gledateljka se uključila i iznela šokantne tvrdnje o dugogodišnjem rijaliti učesniku i pevaču Lepom Mići. - Ćao, ovde Vanesa. Ja sam se pre neki dan javila u emisiji. Muvala sam Lepog Miću, mi smo išli na ručak, on je krenuo da me pipka -… »
Gledateljka se uključila u program uživo i usledio šok! Tvrdi da je Lepi Mića prevario ženu s njom: "Bili smo u hotelu, pipkao…
Blic 28.08.2024
U emisiji uživo gledateljka se uključila i iznela šokantne tvrdnje o dugogodišnjem rijaliti učesniku i pevaču Lepom Mići. - Ćao, ovde Vanesa. Ja sam se pre neki dan javila u emisiji. Muvala sam Lepog Miću, mi smo išli na ručak, on je krenuo da me pipka -… »
Vesti dana »
VREME DANAS: Magla na severu i zapadu, sunčano u ostalim krajevima
Nedeljnik pre 10 minutajoš 10 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Kremlj: Rusija želi mir u Ukrajini, a ne primirje; Mediji: Pogođen tanker ruske flote u senci "Dašan"
RTV pre 2 satajoš 9 povezanih
Proleće zove Zvezdu, Milojevićev treći čin spasavanja sebe i tima, 90 minuta neizvesnosti i samo jednog cilja
Telegraf pre 15 minutajoš 11 povezanih
Vazduh u Srbiji ocenjen kao nezdrav: Udiše ga čak 40 odsto građana, štetan po hronične bolesnike
N1 Info pre 35 minutajoš 1 povezana