Повезане вести

"Надам се да ћемо опет попити наше пиће до краја": Пријатељ Боре Ђорђевића из Словеније: "Он је наш зет"

"Надам се да ћемо опет попити наше пиће до краја": Пријатељ Боре Ђорђевића из Словеније: "Он је наш зет"

Блиц 28.08.2024
Чувени словеначки музичар Владо Креслин деценијама познаје Бору Ђорђевића, а овај рок и фолк уметник за домаће медије присетио се упознавања са фронтменом Рибље чорбе. - Ми се познајемо од краја 80-их година. Имали су тад… »
"Надам се да ћемо опет попити то наше пиће до краја" За Курир проговорио Борин пријатељ, евоцирао успомене и послао снажну…

"Надам се да ћемо опет попити то наше пиће до краја" За Курир проговорио Борин пријатељ, евоцирао успомене и послао снажну…

Курир 28.08.2024
Чувени словеначки музичар Владо Креслин деценијама познаје Бору Ђорђевића, а овај рок и фолк уметник се за Курир присетио упознавања са фронтменом Рибље чорбе. - Ми се познајемо од краја 80-их година. Имали су тад концерт у… »
"Надам се да ћемо попити то пиће до краја!" Певач из Словеније о Бори Чорби и његовом стању: Знам да је..."

"Надам се да ћемо попити то пиће до краја!" Певач из Словеније о Бори Чорби и његовом стању: Знам да је..."

Телеграф 28.08.2024
Словеначки музичар, Владо Креслин, деценијама познаје Бору Ђорђевића, а овај рок и фолк уметник присетио се упознавања са фронтменом групе "Рибља чорба". - Ми се познајемо од краја 80-их година. Имали су тад концерт у Дворани… »

Вести дана »