Povezane vesti
Jeziva ispovest poslednje srpkinje u Đakovici Prete da će da me ubiju, ali odavde ne idem!
Alo 28.08.2024
Ujutru sam ustala pila kafu na terasi, jedan Albanac prolazi ulicom, kosom pokrio lice i pokazuje mi rukom, kao znak da će da me kolje, kaže ona. U Đakovici je nekada živelo 12.500 Srba. Sada manastir Uspenja Presvete Bogorodice čuva igumanija Joanikija… »
Strašna ispovest poslednje srpkinje u Đakovici Hrabra Dragica: Prete da će da me ubiju, ali odavde ne idem! (video)
Kurir 28.08.2024
Ujutru sam ustala pila kafu na terasi, jedan Albanac prolazi ulicom, kosom pokrio lice i pokazuje mi rukom, kao znak da će da me kolje, kaže ona. U Đakovici je nekada živelo 12.500 Srba. Sada manastir Uspenja Presvete Bogorodice čuva igumanija Joanikija… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 26. avgust: Ujutru sveže, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 39 minutajoš 15 povezanih

Studenti Filozofskog u Novom Sadu: "Treba nam pomoć, dekan uleteo na fakultet, zamenio bravu, preti disciplinskim"
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Dečak (12) povređen u saobraćajnoj nesreći: Drama u Kumodraškoj ulici, mališan hitno prebačen u Urgentni centar
Kurir pre 54 minutajoš 11 povezanih